Altijd gratis feestelijk ingepakt!

4naturalkids 


4naturalkids is een Nederlands merk dat in 2014 is opgericht door Arlette Dijkstra. Arlette is moeder van twee kinderen en babymassage-docente en komt dagelijks in aanraking met baby's en ouders. 4naturalkids begon met een badcape; en niet een standaard badcape, maar een badcape waar baby's langer in passen dan de eerste 3 maanden. Een badcape van 0 tot junior; duurzaam, praktisch en uiteraard gemaakt van 100% biologisch katoen. Een top idee dat gelukkig vervolg heeft gekregen in een complete baby-lijn! 

4naturalkids is een echt familiebedrijf 

Arlette's moeder heeft van haar moeder (die vroeger coupeuse was) alle kneepjes van het vak geleerd en bedenkt, ontwerpt én maakt nu samen met Arlette de producten van 4naturalkids. Arlette's partner Ruud bedenkt en tekent alle leuke prints. Soms worden er nog een aantal extra dame van 65+ ingezet die met veel kennis en ambacht meewerken aan de leuke 4naturalkids-producten. 

4naturalkids gebruikt alleen 100% biologisch katoen voor haar producten 

4naturalkids staat voor producten die worden gemaakt met oog voor mens en milieu. Een complete babylijn van biologisch katoen met leuke en hippe prints. Puur, eerlijk, veilig zonder gebruik van chemische middelen, zacht, origineel en handgemaakt. Wij zijn ontzettend blij met dit prachtige merk in onze collectie! 

 

 

Weergave: Lijst /Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteer op: