Acties

We houden met Kinder Wonderland regelmatig leuke acties via Facebook of Instagram.

Facebook

Voor de acties op Facebook geldt dat de promotie op geen enkele manier is verbonden met Facebook en op geen enkele manier gesponsord, ondersteund of georganiseerd wordt door Facebook. De informatie die je verstrekt door mee te doen aan de actie verstrek je dan ook niet aan Facebook, maar aan Kinder Wonderland.

De winnaars van de Facebook acties worden random getrokken door middel van een onafhankelijke, digitale keuzemachine waarin wij slechts de URL van de winactie in hoeven in te voeren en de voorwaarden van de actie (meeste likes, meeste deelacties, alle reacties, etc.) en daaruit rolt de winnaar! Gemakkelijk & eerlijk! 

Daarnaast zijn de voorwaarden voor elke Facebook actie gelijk: 

  • Like onze Facebook pagina (en eventueel een Facebookpagina van een partner waarmee de winactie wordt georganiseerd). 
  • Like het bericht van de winactie of reageer op het bericht (welke van beide aan de orde is staat altijd duidelijk in de omschrijving) 
  • Je bent niet verplicht het bericht op je tijdlijn te delen om mee te kunnen spelen met de actie. Voor ons is het natuurlijk altijd leuk als er berichten gedeeld worden, maar dit hoeft dus zeker niet. 

Instagram 

Voor de acties op Instagram geldt dat de promotie op geen enkele manier is verbonden met Facebook en op geen enkele manier gesponsord, ondersteund of georganiseerd wordt door Facebook. De informatie die je verstrekt door mee te doen aan de actie verstrek je dan ook niet aan Facebook, maar aan Kinder Wonderland.

Give Away Kraampakket 1 jarig bestaan

De huidige winactie van Kinder Wonderland loopt zowel op Instagram als op Facebook. Op 1 juni zullen we op beide social media kanalen één winnaar laten kiezen (door de computer) en uit deze twee winnaars kiezen we de definitieve winnaar!