Natursutten Anti Koliek Ventiel (2 stuks)

Natursutten Anti Koliek Ventiel (2 stuks)

Merk:Natursutten
Materiaal:vrij van BPA, Ftalaten en PVC
Beschikbaarheid:Op voorraad
2,00
 
Gratis ingepakt in leuk kadopapier!
Boven € 20 gratis verzending (in NL en BE)
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Wij garanderen uitstekende service

Natursutten Anti-koliek ventiel 

Een ventiel-dop die je gebruikt in combinatie met de glazen Natursutten babyflessen. Met dit ventiel zorg je voor een evenwichtige doorstroom van de voeding om zo de kans op darmkrampjes zo klein mogelijk te maken. 

De ventielen zijn verpakt per twee stuks. 

Bij Natursutten produceren ze Duurzaam en Fairtrade

Bij Natursutten willen ze voorzien in onze behoeften zonder dat dit het vermogen van toekomstige generaties om eveneens in hun behoeften te kunnen voorzien schaadt, wat alleen kan wanneer er duurzaam wordt geproduceerd. Een deel van de inkoopprijs dat Natursutten betaalt voor het natuurrubber wordt teruggegeven aan de Maleisische Rubber Board, zij gebruiken dit voor herbeplanting van de Rubberplantages en onderzoek en ontwikkelingen naar een duurzame toekomst voor deze plantages in Maleisië. Het boroslicaat-glas waarvan de fles is gemaakt komt uit Frankrijk. De natuurrubberen spenen uit Italië. 

Natursutten verpakt milieu-bewust

Voor de verpakking heeft Natursutten ook de duurzame en milieubewuste alternatieven gekozen. De verpakking is gemaakt in Denemarken. Al het papier/karton dat wordt gebruikt is FSC-gecertificeerd en het wordt geprint met milieuvriendelijke en gifvrije inkt. Daarnaast nemen ze recyclen erg serieus en daarom proberen ze het gebruik van verpakkingsmateriaal zoveel mogelijk te minimaliseren. 

Eigenschappen: vrij van BPA, ftalaten en PVC
Kleur: doorzichtig
Leeftijd: onderdeel van de fles, geen speelgoed 

Beoordeel dit artikelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           GoedMisschien ook leuk...