Altijd gratis feestelijk ingepakt!
Lifefactory Flesspenen voor glazen flessen van Lifefactory (0-3 maanden)

Lifefactory Flesspenen voor glazen flessen van Lifefactory (0-3 maanden)

Merk:Lifefactory
Materiaal:medische siliconen
Beschikbaarheid:Op voorraad
€5,99 3,59
 
Gratis ingepakt in leuk kadopapier!
Boven € 20 gratis verzending (in NL en BE)
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Wij garanderen uitstekende service

Flesspenen voor de Lifefactory babyflessen 

De flesspenen van Lifefactory passen perfect op de glazen babyflessen van dit merk. Ze passen overigens ook op vele andere flessen met smalle hals (zoals bijvoorbeeld Dr Brown's). De spenen zijn altijd per twee stuks verpakt en gemaakt van hoogwaardige medisch verantwoorde siliconen; volledig vrij van latex, BPA/BPS, PVC en ftalaat (weekmakers). Een veilige keuze dus om je kindje uit te laten drinken. 

Vier verschillende flows

De flesspenen van Lifefactory zijn er in vier verschillende flows, je merkt zelf vaak het beste aan je kindje of het toe is aan een grotere speen. De leeftijdsgrens die hieronder wordt aangegeven is een richtlijn, het kan goed zijn dat je kindje hiervan afwijkt. Je merkt het als je baby de fles niet meer leeg krijgt maar na de voeding toch nog ontevreden is. Dit komt omdat de zuigbehoefte afneemt naarmate je baby ouder wordt, er moet te hard gewerkt worden om voeding binnen te krijgen terwijl ze juist meer nodig hebben. Een grotere speen is dan de oplossing: met minder zuigkracht komt er toch meer voeding binnen! Wanneer je baby hier aan toe is voel je zelf het beste aan (en uitproberen kan altijd). 

  • Fase 1 = 0-3 maanden 
  • Fase 2 = 3-6 maanden 
  • Fase 3 = 6+ maanden 
  • Y speen = papspeen

Vervanging Lifefactory flesspenen 

Het wordt aangeraden de flesspenen iedere 6 tot 8 weken te vervangen. Natuurlijk moet je altijd in de gaten houden of de flesspeen niet beschadigd is, dan vervang je deze vanzelfsprekend eerder. 

Lifefactory

Lifefactory is een Amerikaans bedrijf dat in 2007 is opgericht door Daren Joy en Pam Marcus; een designer en een kindervoedingsspecialist. Pam Marcus werkte in een ziekenhuis, als expert op het gebied van kind-ontwikkeling. Naarmate de jaren verstreken nam haar bezorgdheid over de chemicaliën die kinderen dagelijks binnenkrijgen bij het gebruik van plastic drinkflessen toe.  Het gemis aan gezonde, innovatieve alternatieven deed haar besluiten deze zelf op de markt te gaan brengen!
De babyflessen waren het eerste product waarmee Lifefactory op de markt kwam, hierop volgden al snel de flessen die ook geschikt zijn voor grotere kinderen en zelfs volwassen-drinkflessen.

Materiaal: hoogwaardige medisch verantwoorde siliconen 
Vaatwasser: ja
Steriliseren: de spenen kunnen worden uitgekookt 
Leeftijd: 0+ 

Beoordeel dit artikelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed