Altijd gratis feestelijk ingepakt!
Natursutten Flesspenen - Slow Flow (0+ mnd) - 2 stuks

Natursutten Flesspenen - Slow Flow (0+ mnd) - 2 stuks

Merk:Natursutten
Materiaal:100% natuurlijk rubber (van de Hevea boom)
Beschikbaarheid:Op voorraad
9,49
 
Gratis ingepakt in leuk kadopapier!
Boven € 20 gratis verzending (in NL en BE)
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Wij garanderen uitstekende service

Flesspenen voor de Glazen Babyfles van Natursutten 

Een set met twee flesspenen voor op de Glazen Babyfles van het duurzame merk Natursutten. Deze flesspenen zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubber van de Hevea boom. De spenen worden gemaakt in Italië en zijn vrij van schadelijke en chemische stoffen. 

De flesspenen van Natursutten zijn tevens beschikbaar in de "Fast Flow" variant, geschikt voor baby's vanaf 6 maanden (gemiddeld genomen). 

Natursutten drinkspeentjes : anti-krampjes

De drinkspeentjes van Natursutten zijn vernieuwend in hun ontwerp met een dubbel anti-koliek ventiel dat een evenwichtige doorstroom garandeert en zo darmkrampjes en gasvorming in de buik van baby's zoveel mogelijk voorkomt. De spenen worden gemaakt in Italië van 100% natuurlijk rubber. Dit is gegarandeerd vrij van schadelijke chemische stoffen (als BPA). 

Bij Natursutten produceren ze Duurzaam en Fairtrade

Bij Natursutten willen ze voorzien in onze behoeften zonder dat dit het vermogen van toekomstige generaties om eveneens in hun behoeften te kunnen voorzien schaadt, wat alleen kan wanneer er duurzaam wordt geproduceerd. Een deel van de inkoopprijs dat Natursutten betaalt voor het natuurrubber wordt teruggegeven aan de Maleisische Rubber Board, zij gebruiken dit voor herbeplanting van de Rubberplantages en onderzoek en ontwikkelingen naar een duurzame toekomst voor deze plantages in Maleisië. Het boroslicaat-glas waarvan de fles is gemaakt komt uit Frankrijk. De natuurrubberen spenen uit Italië. 

Natursutten verpakt milieu-bewust

Voor de verpakking heeft Natursutten ook de duurzame en milieubewuste alternatieven gekozen. De verpakking is gemaakt in Denemarken. Al het papier/karton dat wordt gebruikt is FSC-gecertificeerd en het wordt geprint met milieuvriendelijke en gifvrije inkt. Daarnaast nemen ze recyclen erg serieus en daarom proberen ze het gebruik van verpakkingsmateriaal zoveel mogelijk te minimaliseren. 

Materiaal: 100% natuurrubber
Eigenschappen: vrij van BPA en andere chemische stoffen 
Reinigen: de spenen kunnen worden uitgekookt 
Kleur: spenen geel
Leeftijd: 0-6 maanden 

Beoordeel dit artikelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed