Klassieke en stijlvolle designs voor je baby: Cam Cam Copenhagen SS16!

We zitten weer middenin de fase van de nieuwe collecties en ook Cam Cam Copenhagen heeft de bestaande collectie aangevuld met een aantal prachtige artikelen! Het Deense merk Cam Cam Copenhagen is opgericht in 2012 door architect Sara Giese Camre, haar ontwerpen zijn stuk voor stuk geïnspireerd op Japanse patronen, Franse romantiek en Scandinavische eenvoud. Kies je voor Cam Cam dan creëer je een rustige, harmonieuze omgeving voor je kind. Meer over het merk Cam Cam Copenhagen lees je hier. De nieuwe collectie van Cam Cam Copenhagen heeft een aantal opvallende items zoals de zwanen, de ballen en de rugtasjes, maar de collectie houdt ook vast aan de bestaande klassiekers en voorziet deze van wat nieuwe prints en kleuren.... 

Cam Cam produceert eco-vriendelijk en is GOTS-gecertificeerd

Bij Cam Cam Copenhagen hebben ze binnen hun volledige productieproces veel aandacht voor het milieu; het gehele bedrijf is GOTS-gecertificeerd en de textielfabrieken waarmee wordt samengewerkt zijn dit eveneens. Alle producten worden gemaakt van biologisch katoen en zijn gegarandeerd 100% eco-vriendelijk en vrij van gifstoffen.

Swan-producten

Cam Cam komt allereerst met drie prachtige Swan-producten, die natuurlijk prachtig passen bij de al bestaande "Swan" print die siert op onder andere Cam Cam beddengoed, aankleedkussens en verschoonmatjes.

Luiertassen in (denim)blauw

De bekende Cam Cam Luiertassen worden uitgebracht in twee nieuwe blauwe kleuren. De Cam Cam luiertas is gemaakt van 100% GOTS-gecertificeerd biologisch katoen. De binnenkant van de tas is gemaakt van Oeko-tex gecertificeerd gerecyclede polyester.

Katoenen speelballen

Deze fijne speelballen zijn gemaakt van 100% katoen en door de vorm gemakkelijk vast te pakken door kleine kinderhandjes.

Rugzakken

Met deze stijlvolle rugzak maakt je peuter of kleuter absoluut de blits op het schoolplein. De rugzakken zijn gemaakt van gequilt-katoen met een coating aan zowel de binnen- als buitenkant om ze meer vuilbestendig te maken.

Schoudertasjes

Deze twee schattige schoudertasjes zijn erg leuk om cadeau te doen, zo kan je kind net als mama met een tasje mee op pad!

Poppenbedjes

Deze waren al eventjes bekend, maar we willen ze toch nog even noemen. Naast het prachtige beddengoed (in dezelfde print als het beddengoed dat verkrijgbaar is voor je kind) komt Cam Cam Copenhagen nu ook met twee mooie houten poppenbedjes (en matrasjes) in het wit of in het grijs. Wauw!De Swan-producten en de rugzakken zijn al bij ons op voorraad. De overige producten verwachten we deze maand binnen te krijgen. Reageer op deze Blog:

Neem onderstaande code over: