Done by Deer

Done by Deer is een Deens design merk dat is opgericht door Helene Hjorth; een moeder van vier kinderen met de wens producten voor kinderen te maken die behalve uitdagend zjn en fijn om mee te spelen ook nog eens mooi in de (kinder)kamer staan. Done by Deer was voor het najaar van 2014 nog "Silly U". 

"Done by Deer is design with a distinctive graphic edge. The philosophy is simple. We combine innovative design, safety, and a daring use of colours. This makes every item outstanding"

Het Deense merk Done by Deer ("Deer" is de engelse vartaling van het Deense "Hjorth") staat voor trendy producten voor de baby- en kinderkamer die de fantasie en ontwikkeling van je kind stimuleren. 

Zachte pastelkleuren en strak design

Typerend voor Done by Deer producten is dat veelal wordt gekozen voor zachte pastelkleuren, gecombineerd met een opvallende kleur. De producten zijn van hoge kwaliteit en de designs zijn strak en stijlvol. 

Done by Deer produceert verantwoord

De producten van Done by Deer worden verantwoord geproduceerd. Voor de textiel-lijn is gekozen voor OEKO-tex-100 gecertificeerd katoen, waarmee je de garantie hebt dat het katoen vrij is van stoffen die schadelijk kunnen zijn voor je kind. 

Weergave: Lijst /Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteer op: