Altijd gratis feestelijk ingepakt!

Izzy Melody 


Izzy Melody is opgericht door Alissa Melody .Toen ze zelf moeder werd was ze niet helemaal tevreden met de huidige producten op de markt. Met name het bijtspeelgoed, dat toch meer geschikt is voor wat oudere baby's 

Flexibele, lichtgewicht bijtring die je als armband kunt dragen

Izzy Melody is een merk uit Groot-Brittannië dat super mooie bijtringen produceert, die volledig worden gemaakt van een speciale medische kwaliteit siliconen. Ze brengen de ouderwetse "bijtring" weer terug, als tegenhanger van al het "bijt-speelgoed" dat tegenwoordig ook erg veel te vinden is.

Lokaal en veilig geproduceerd 

Alle producten van Izzy Melody worden lokaal in Engeland geproduceerd van de hoogst mogelijke kwaliteit materialen. De bijtringen zijn volledig veilig en met name voor kleine baby's ideaal omdat ze lekker licht zijn. 

De Babybangle van Izzy Melody

De Babybangle is dus een veilige en fijne bijtring. Draag de bijtring als armband en heb zo altijd een speeltje bij de hand voor je kleintje! Geen sleutelbossen meer nodig, maar veilig en hygiënisch speelgoed dat je altijd bij de hand hebt. Wij vinden het een topidee! De bijtring kan tot -40 graden Celsius worden gekoeld, kan worden gesteriliseerd én mag in de vaatwasser. Wij hopen dat de collectie snel wordt uitgebreid met meer veilige en innovatieve producten!

Weergave: Lijst /Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteer op: