Meer Informatie over de Verlanglijst

 

Hoe maak je een Verlanglijst?

Allereerst klik je hierboven op Maak Verlanglijst”. Je vult de gevraagde gegevens in en nadat je deze hebt opgeslagen ben je klaar om te beginnen!
Misschien weet je al precies wat je kind graag zou krijgen, maar het zou ook goed kunnen dat je nog wat meer inspiratie nodig hebt. Klik lekker rond en als je iets leuks ziet, voeg je het toe aan je Verlanglijst door op het hartje op het product te klikken. De lijst kan tussentijds worden opgeslagen, zo kun je de lijst blijven wijzigen. Is de lijst klaar? Dan deel je deze met vrienden en familie zodat zij op zoek kunnen naar hun geschikte kado! Kom je er toch niet helemaal uit, vraag ons dan gerust om hulp!

Het delen van de Verlanglijst

De verlanglijst kan op verschillende manieren worden gedeeld. Online, offline, via de mail, social-media of door een link op de uitnodiging... Het online delen van de verlanglijst is gemakkelijk en heeft als voordeel dat de kado’s kunnen worden afgestreept zodat ze niet dubbel worden uitgezocht. Ook kunnen mensen via de online verlanglijst direct doorklikken naar de productpagina en het kado dat zij leuk vinden om te geven meteen bestellen!

  • Zoek de verlanglijst via de zoekoptie op onze site. Geef mensen dus simpelweg de link naar onze site en laat ze via het zoekformulier de lijst zelf opzoeken door de naam van jullie kind in te voeren! Indien de Verlanglijst niet voor iedereen zichtbaar is zal er eerst een wachtwoord moeten worden ingevoerd voordat iemand op de pagina van jullie lijst terechtkomt. 
  • Zet een link naar de verlanglijst op de verjaardagsuitnodiging
  • Deel de lijst via e-mail, facebook of twitter.
  • Druk de verlanglijst af en stuur deze mee met een fysieke uitnodiging.