Altijd gratis feestelijk ingepakt!

Meyco


Meyco is een Nederlands merk dat al sinds 1959 babydekens ontwikkelt! Meyco is opgericht door de familie Meyer en heeft zich vanaf het begin gericht op het ontwerpen en produceren van babydekens van 100% katoen. In 2013 is het bedrijf overgenomen door het bedrijf B-Boo Baby & Lifestyle en Meyco groeide al snel uit tot hun grootste merk.  

Uitgebreid assortiment van Meyco katoenen dekens

Meyco heeft een ontzettend ruim assortiment van katoenen dekens. De designs zijn hip en er wordt goed ingespeeld op de laatste trends in babyland. Maar behalve hippe prints heeft Meyco ook een prachtige collectie van effen babydekens, die in elke babykamer prachtig zullen staan.

De Meyco Duo-Deken

De duo deken is een babydeken die een dekbed overbodig maakt. Omdat een dekbed voor kinderen tot 2 jaar wordt afgeraden is Meyco met een deken op de markt gekomen die je in plaats van een dekbed in een dekbedovertrek kunt stoppen. Deze deken bestaat uit twee lagen die met klittenband aan elkaar vast zitten; in de winter kan de dubbele laag gebruikt worden en in de warmere maanden zal één laag voldoende zijn. Ideaal als je toch graag je baby al onder een dekbedovertrek wilt laten slapen.

100% katoen, oeko-tex 100 gecertificeerd

Alle dekens van Meyco worden gemaakt van 100% katoen. Dit katoen is Oeko-tex-100 gecertificeerd en daarmee veilig voor je kindje. De dekens worden eerst geweven en daarna geruwd, hierdoor voelen de dekentjes zo zacht als fleece maar blijven de veilige eigenschappen van katoen intact. Katoen is een product dat ademt, wat voor baby’s natuurlijk een erg fijn idee is.

Blacklabel 100% biologisch katoen

Meyco heeft in 2015 een nieuwe collectie van 100% biologisch katoen op de markt gebracht. Deze dekens hebben de kwaliteit die je van Meyco gewend bent, alleen worden ze gemaakt van 100% biologisch katoen. Lees hier duidelijk wat het verschil is tussen biologisch katoen en gewoon katoen dat Oeko-tex gekwalificeerd is. Samengevat komt het erop neer dat katoen met het Oeko-tex label achteraf wordt gecontroleerd op de aanwezigheid van schadelijke stoffen in het product, het katoen hoeft hiervoor niet biologisch te zijn. Bij biologisch katoen wordt het volledige productieproces gecontroleerd (oogsten, productie, verpakking én de distributie) en heb je niet alleen een “schoon” eindproduct, maar ook een “schone” productieketen.

Kinder Wonderland en Meyco

Wij hebben bij Kinder Wonderland uiteraard de volledige Blacklabel collectie, gemaakt van 100% biologisch katoen in het assortiment. Alle overige dekens van Meyco die gemaakt zijn van Oeko-Tex-100-gekwalificeerd katoen kun je echter ook bij ons terugvinden. Zo kan er een keuze worden gemaakt tussen twee veilig alternatieven!

Weergave: Lijst /Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteer op: