Altijd gratis feestelijk ingepakt!

Mommy Measure


De Mommy Measure is oorspronkelijk een Amerikaans product. Het is ontdekt door de Nederlandse Judith van Wijk, zij heeft de Nederlandse vertaling georganiseerd en de maataanduiding in centimeters gemaakt. Wel zo handig voor de Nederlandse mama's! 

De Mommy Measure is een leuke en handige manier om tijdens je zwangerschap de belangrijkste gebeurtenissen én natuurlijk de groei van je buik vast te leggen. De Mommy Measure is een extra breed meetlint waarop je kunt schrijven. Zo kun je dus precies nagaan hoe groot je buik was op een bepaald moment en dit bijhouden tot het moment van de bevalling. Ook erg leuk om bij een eventuele volgende zwangerschap te vergelijken (en in een andere kleur bij te schrijven).

En na de geboorte van je baby kun je de Mommy Measure ook nog gebruiken om de groei van je baby in het eerste jaar bij te houden. Zo heb je een uniek aandenken aan de zwangerschap en het eerste levensjaar van je baby.

Natuurlijk is een leuk product niet voldoende, ook de productiewijze is zoals wij deze graag zien. De Mommy Measure wordt ecologisch en milieuvriendelijk geproduceerd. Het lint is gemaakt van Tyvek® by DuPont™ en bedrukt met milieuvriendelijke inkt. Tyvek® by DuPont™ is synthetisch materiaal dat bestaat uit vezels HDPE (hoge dichtheid polyethyleen, code 2); dit is een veilige plasticsoort, eenvoudig opnieuw te gebruiken en te recyclen. Het materiaal is niet giftig en vrij van PVC & BPA. 

Er zijn geen producten van dit merk.