Nieuw: Nobodinoz Pure

Nobodinoz Pure Collectie

De producten van Nobodinoz zijn voor velen van ons al niet meer weg te denken uit de wereld van de baby- en kinderkamers. De vrolijke en hippe prints staan prachtig op de kamertjes en daarnaast werd altijd al gebruik gemaakt van gecertificeerd katoen. Als aanvulling op de bestaande collectie komt Nobodinoz nu met een Pure-lijn: de Pure lijn van Nobodinoz bestaat uit pure materialen; veel biologisch katoen, onbewerkt hout, eco-vriendelijke verf en natuurlijk een eerlijk productieproces. In plaats van de bekende prints is voor de Pure-lijn gekozen voor effen producten. De katoenen producten zijn voorzien van verschillende patronen die door middel van stiksels zijn aangebracht. Een stijlvolle, rustig ogende collectie, die erg mooi te combineren is met de drukkere Nobodinoz prints. Denk aan een mooie effen tipi, met een bijpassend vloerkleed met een aansprekende print!
 

Duuzame en Biologische materialen

Het biologische katoen dat Nobodinoz gebruikt voor de Pure lijn is GOTS-gecertificeerd; wat inhoudt dat zij voldoet aan de strenge normen die gelden voor deze certificering. Niet alleen het katoen is biologisch, ook het volledige productieproces voldoet aan strikte eisen op het gebied van milieu, veiligheid en werkomstandigheden van de werknemers.

 

Nobodinoz Pure Collectie

De Nobodinoz pure lijn is meteen erg uitgebreid: de bekende Nobodinoz tipi is er in 9 prachtige verschillende kleuren. Datzelfde geldt voor het vloerkleed dat perfect in de tipi past. Maar ook opbergmanden, grote speelgoed-opbergzakken, wieg- en ledikantdekens, slaapzakken, bedranden, verschoonmatjes, etc. Behalve de stoffen producten zijn er ook een aantal gave houten producten zoals de houten dromenvanger en de houten verenset die je kunt bevestigen aan de tipi (maar ook aan de rand van een bed of aan de deur).

   

Pre-order nu!

De mooie pure-producten zijn vanaf november leverbaar in Nederland. Wil je er zeker van zijn dat jouw favoriete tipi, speelkleed, opbergmand of decoratieve houten veren-set in november jouw kant op komt plaats dan nu snel een pre-order bij Kinder Wonderland.


Gerelateerde blogs:
Nieuw: Nobodinoz Pure

Reageer op deze Blog:

Neem onderstaande code over: