Over Kinder Wonderland


Eco Lifestyle voor Kids; Uniek, Puur & Eerlijk

Kinder Wonderland staat voor unieke maar 100% verantwoorde en eerlijke producten voor kids. Het maken van de beste keuzes voor je kinderen is niet altijd eenvoudig. Met Kinder Wonderland willen wij dit een stukje gemakkelijker maken; alle artikelen in ons assortiment zijn 100% gifvrij en een verantwoorde keuze voor je baby of kind. 

Wij zijn daarnaast van mening dat verantwoorde en pure producten heel goed samengaan met kwaliteit, originaliteit en design. Er komen gelukkig steeds meer merken die het een uitdaging vinden om kwaliteit en duurzaamheid te combineren met hip, vrolijk en origineel design. Aan ons de taak om deze mooie merken te ontdekken en die producten toe te voegen aan ons assortiment! 

Producten die goed zijn voor je kind én voor onze wereld!

Met Kinder Wonderland zijn we dagelijks op zoek naar merken die passen binnen deeisen die wij aan onze producten stellen. Het allerbelangrijkste vinden wij dat baby's en kinderen niet bloot worden gesteld aan giftige stoffen. Zij moeten veilig kunnen eten, drinken en spelen. Alle producten in het assortiment van Kinder Wonderland zijn dan ook 100% gifvrij en een veilige keuze voor je kind. Daarnaast genieten merken die Fairtrade produceren altijd onze voorkeur! 

Duurzame bedrijfsvoering 

Natuurlijk komt onze filosofie ook terug in de bedrijfsmatige keuzes die wij maken. Zo worden alle facturen geprint op papier dat gemaakt is van dunningshout uit bossen en afvalhout van zagerijen, het is 100% chloorvrij gebleekt (TCF) en bevat geen optische witmakers. Daarnaast worden onze visitekaartjes en kadobonnen allemaal met biologische inkt gedrukt (IPA-vrij op de Ecocolor-pers) op 100% gerecycled papier. Tenslotte vinden wij het zonde om verpakkingsmateriaal en dozen weg te gooien dus waar mogelijk zullen wij dit ook hergebruiken. 
 

Vragen en Advies

Wij vinden het belangrijk bereikbaar te zijn voor eventuele vragen of advies, daarom zijn we dagelijks bereikbaar en streven ernaar vragen zo snel mogelijk (en uiterlijk binnen 24 uur) te beantwoorden. Dit hoeven geen concrete productsvragen te zijn, ook wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar een geschikt geschenk denken wij graag met je mee. 

Omdat wij de tijd willen nemen om vragen te beantwoorden gaat onze voorkeur uit naar contact via de mail of whatsapp. Omdat Kinder Wonderland een klein bedrijf is kunnen vragen op die manier makkelijk worden opgepakt op het moment dat daar echt even de tijd voor kan worden genomen.
Verder kunnen vragen altijd gesteld worden via het contactformulier, e-mail of via facebook of twitter

Contactgegevens

Kinder Wonderland
Rijksstraatweg 245  
9752CB Haren

I: www.kinderwonderland.nl
E: info@kinderwonderland.nl
T: +31(0) 6 81 13 26 53 (alleen whatsapp)

KvK: 60154128
BTW: NL194660369B01
IBAN-nr: NL79 INGB 0006 4522 99 
BIC-nummer: INGBNL2A