Altijd gratis feestelijk ingepakt!

Petit & Jolie


Petit & Jolie: "Wat puur is wil je puur houden"

Petit & Jolie is een Nederlands merk dat in 2012 is opgericht door Esther Keddeman. Zij wilde eerlijke, pure en biologische producten voor baby's, kinderen en zwangere vrouwen ontwikkelen. Bij haar prachtige verzorgingslijn werd ze geinspireerd door de puurheid van een zwangerschap en de puurheid waarmee baby's geboren worden. 

Genieten van al het goede dat de natuur biedt, met de verzorgingslijn van Petit & Jolie 

Alle producten van Petit & Jolie bestaan uit natuurlijke ingrediënten. Genieten van het mooie dat de natuur je biedt in plaats van je zorgen te moeten maken om de ingrediëntenlijst en mogelijk schadelijke toevoegingen. De geboorte van een baby is ontzettend puur en alle mooie ervaringen die hiermee gepaard gaan ook. Heerlijk je baby in bad doen met badolie waarvan je zeker kunt zijn dat dit een mooi en puur product is, zonder schadelijke stoffen.

"Het moment dat je voelt dat je kindje zich door het lekkere warme water ontspant is zo intens. Met die liefde zijn de verzorgingsproducten van Petit & Jolie ontwikkeld." 
 

De verzorgingslijn van Petit & Jolie is BDIH/IONC-gecertificeerd

De verzorgingsproducten van Petit & Jolie bevatten geen parabenen, zeep, sythetische conserveermiddelen of kleurstoffen. Daarnaast zijn de producten allemaal gecertificeerd door BDIH/IONC. Het BDIH/IONC is een onafhankelijke organisatie voor certificering van natuurlijke cosmetica. Dit keurmerk garandeert dat producten volledig gemaakt worden van grondstoffen die voldoen aan hun strenge "Natural Cosmetic Standaard". 

Petit & Jolie: Milieuvriendelijke verzorgingsproducten 

De producten van Petit & Jolie zijn niet alleen volledig veilig en goed voor je kindje, maar ze zijn ook goed voor de aarde. Er belanden geen nare stoffen in het afvalwater en ook tijdens het hele productieproces wordt het milieu zo min mogelijk belast.  

New Life Home Kenia 

Petit & Jolie doneert een deel van haar omzet aan de stichting New Life Home Kenia. Dit is een opvanghuis voor verlaten baby's en kinderen in Kenia. In Kenia zijn er erg veel weeskinderen (ongeveer 2 miljoen), waarvan veel HIV-positief zijn of AIDS hebben. New Life Home Trust biedt deze baby's en kinderen een thuis; opvang in huiselijke sfeer met veel persoonlijk contact en liefde. De afgelopen 20 jaar hebben zij ruim 1.400 kindjes opgevangen, de meeste zijn vervolgens geadopteerd door ouders in Kenia of in het buitenland. Een prachtige organisatie dus, die je steunt met je aanschaf van producten van Petit & Jolie. 
 

Weergave: Lijst /Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteer op: