Altijd gratis feestelijk ingepakt!
-50%
Loullou 1st Play Theater Tentdoek - voor babygym

Loullou 1st Play Theater Tentdoek - voor babygym

Merk:Loullou
Materiaal:100% katoen, oeko-tex gecertificeerd
Beschikbaarheid:Op voorraad
€46,95 23,48
 
Gratis ingepakt in leuk kadopapier!
Boven € 20 gratis verzending (in NL en BE)
Vandaag besteld, Maandag in huis*
Klantbeoordeling 9.2 uit 466 reviews
Wij garanderen uitstekende service

1st Play Theater Add-on 

Met deze aanvulling tover je de Loullou 1st-play houten babygym om tot een waar poppentheater voor je kind. Loullou heeft wederom goed gekeken naar een eenvoudige, maar stimulerende vormgeving: het theater laat alle ruimte voor je kind om zelf zijn fantasie aan te spreken en hele voorstellingen te regisseren. 

Loullou producten stimuleren de ontwikkeling van je kind op natuurlijke wijze

De producten van Loullou worden ontworpen met het oog op alle ontwikkelings-fasen van kinderen. Zij willen deze fasen op een natuurlijke en pure manier ondersteunen en prikkelen. Eén van de belangrijkste voorwaarden hiervoor is dat alle producten en materialen worden gemaakt van duurzame en biologische materialen. Op die manier sluit je volgens Loullou het beste aan bij de pure en natuurlijke ontwikkeling van je kind.

Aansluiten bij de natuurlijke ontwikkeling van baby's

Hoe vaak zie je tegenwoordig niet de meest felle, lichtgevende en geluid-producerende babyspeeltjes voorbij komen. Vanzelfsprekend worden baby's hierdoor geboeid, maar bij Loullou kiezen ze een andere weg. Zij willen aansluiten bij je baby's natuurlijke ontwikkelingsproces, zonder storende geluiden of lichtjes die je baby kunnen verwarren. Je baby kan zelf rustig op onderzoek uit zodra het hier aan toe is. 

Gemaakt van duurzame en biologische materialen 

De ontwikkeling van onze kinderen is volgens Loullou een puur en natuurlijk proces waarbij zij met hun speelartikelen zo dicht mogelijk willen aansluiten. Door te kiezen voor pure, biologische materialen voor hun artikelen wordt de ontwikkeling van je kind op een eveneens natuurlijke en pure manier gestimuleerd. Kinderen op een pure en natuurlijke manier laten ontwikkelen vinden zij erg belangrijk.

Loullou 

Het merk Loullou is afkomstig uit Denemarken. Het merk is opgericht door Laerke Rune, een designer (afgestudeerd aan de Royal Danisch Academy of Fine Arts, School of Architecture) uit Kopenhagen. Hij heeft de Loullou-wereld gecreëerd; een plaats waar kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten en waar ze ook gestimuleerd worden om dit te doen. De naam "Loullou" heeft hij gekozen omdat het de eerste woordjes van zijn oudste dochter Karla waren.

Materiaal: 100% katoen, oeko-tex gecertificeerd 
Kleur: wit 
Reinigen: maak schoon met een vochtige doek
Afmetingen: 26x36 cm
Leeftijd: 0+

Beoordeel dit artikelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed