De nieuwe Sebra collectie PREVIEW!

De nieuwe Sebra collectie komt eraan. En er zitten hele gave dingen tussen! Naar verwachting komen alle spullen eind januari, begin februari bij de leverancier binnen en kan het besteld worden. We kunnen niet wachten en houden jullie uiteraard op de hoogte! 

Sebra SS16 collectie 

Vanaf het begin van Kinder Wonderland hebben we het gave merk Sebra in het assortiment. Dat er weer verder uitgebreid moet worden is duidelijk, want de nieuwe SS16 collectie is super! Binnenkort is in ieder geval alles uit de blog beschikbaar als pre-order. 

Sebra Kili poppenbedje 

De collectie heeft de mooie pastel-tinten die we van Sebra gewend zijn, alleen dit keer iets meer gecombineerd met grijs. Wat ons betreft een top combinatie! Een kleine eye-catcher is het poppenbedje! De mini-Kili is echt super en helemaal als je voor je kind de grote Kili variant hebt staan. En het bijpassende poppen-beddengoed? Wauw! En niet alleen schattig, maar ook verantwoord want het is gemaakt van 100% biologisch katoen. Daar zullen de poppen lekker onder slapen!

             

Sebra houten babygym 

Maar ook de babygym is opvallend! Een stijlvolle en strakke babygym gemaakt van hout en zoals we ook bij merken als Franck & Fischer en Loullou al hebben gezien, met gaten waarin je zelf de speeltjes kunt ophangen. Het enige verschil is dat bij Sebra de speeltjes erbij zitten. Nou is dit niet perse een probleem, want die zijn natuurlijk prachtig! Gemaakt van hout met de bekende Sebra pastelkleuren. Toch vinden wij het hele concept van een "lege" babygym die je kunt volhangen met zelf uitgezochte speeltjes heel erg leuk. De afwisseling, het unieke... Maar dit kan natuurlijk met de Sebra babygym nog steeds, de speeltjes zijn gemakkelijk los te maken en om te wisselen met andere! 

     

Vilten wegstukken met houten auto's

En ook voor de oudere kids hebben ze hun best gedaan. Opvallend nieuw speelgoed vinden wij de vilten wegstukken waarmee je kind een heuse weg kan bouwen. Het is als het ware een puzzel van wegstukken die alle kanten op kunnen. Zo kan je kind de hele kamer doorbouwen en met de mooie houten Sebra auto's de weg op! Speelgoed dat niet alleen mooi is om mee te spelen, maar ook mooi genoeg is om als decoratie in de kinderkamer (of woonkamer) te laten liggen. 

  

Gave witte houten blokken met zwarte letters

En de houten blokken met zwarte cijfers verdienen ook zeker een vermelding. Helemaal passend bij de zwart-wit trend van de afgelopen tijd, echte eye-catchers op de baby- of kinderkamer! Leuk om kado te doen aan iemand die zwanger is; origineel, verantwoord en ongetwijfeld een succes! 

Sebra produceert duurzaam en verantwoord 

En het puntje waar wij natuurlijk helemaal blij van worden is de blijvende aandacht voor duurzame en eerlijke materialen. De “organic” lijn is GOTS-gecertificeerd. Een certificering die wereldwijd wordt erkend. Het houdt niet alleen in dat de producten zijn gemaakt van gecertificeerde, biologisch geproduceerde materialen. Maar daarnaast moeten ook strikte milieu en sociale criteria (die gelden voor de volledige productieketen) worden nageleefd. Door te kiezen voor biologisch geproduceerde materialen wordt niet alleen het milieu beschermd, maar ook de arbeiders omdat zij niet bloot worden gesteld aan schadelijke chemicaliën. En natuurlijk is het eindproduct uiteindelijk ook vrij van deze schadelijke stoffen, wat toch een heerlijk idee is als het gaat om kinderbeddengoed en –speelgoed! Win, win, win!Reageer op deze Blog:

Neem onderstaande code over: