Altijd gratis feestelijk ingepakt!

Anny Who

 

Het merk Anny Who komt uit Duitsland en is eind 2013 opgericht door Anna Wetzel en Anne Wendlandt. Het merk staat voor fris en grensverleggend design voor jong en oud. Ze worden voor hun gave ontwerpen geinspireerd door de natuur, reizen, mode en kunst. Ze hebben constant hun ogen open voor leuke nieuwe ideeen die ze kunnen gebruiken in hun ontwerpen. 

Anne heeft haar eigen bedrijf gehad als grafisch designer en illustrator en Anna heeft een achtergrond in de mode. Met twee behoorlijk verschillende stijlen hebben ze samen een nieuwe stijl ontwikkeld: Anny Who! Een mix van gedetailleerd design met avant-garde. Beide brengen hun deel en samen mixen ze het tot één design, op die manier ontstaat de Anny Who style. 

 

Anny Who produceert milieuvriendelijk en lokaal 

Bij Anny Who wordt milieuvriendelijk geproduceerd. Het gehele proces is onderworpen aan strikte kwaliteitscontroles. Het materiaal en de inkt zijn getest op schadelijke stoffen (OEKO-tex-100 gecertificeerd). De inkt die wordt gebruikt is eco-vriendelijk. De kussens worden daarnaast ontworpen, genaaid en geprint in Duitsland.  

Weergave: Lijst /Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteer op: