Altijd gratis feestelijk ingepakt!
Kadobon Cadeaubon Kinder Wonderland t.w.v. €10,- €25,- €50,- of €100,-

Kadobon Cadeaubon Kinder Wonderland t.w.v. €10,- €25,- €50,- of €100,-

Merk:Kinder Wonderland
Materiaal:Gedrukt op FSC-gecertificeerd papier met eco-vriendelijke inkt
Beschikbaarheid:Op voorraad
10,00
 

Beschikbare opties:

*Bedrag Kadobon:

Gratis ingepakt in leuk kadopapier!
Boven € 20 gratis verzending (in NL en BE)
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Wij garanderen uitstekende service

Mooie Kadobon van Kinder Wonderland op 100% gerecycled papier, gedrukt met eco-vriendelijke inkt

Bij Kinder Wonderland is het mogelijk een kadobon te kopen. De Kadobon wordt mooi verpakt en dezelfde dag nog naar je verzonden indien je voor 16.00 uur hebt besteld. 
Geef hierboven aan voor welk bedrag (€10,- €25,- €50,- of €100,-) je de Kadobon wilt bestellen. De Kadobon wordt gratis verzonden (met brievenbuspost) of kan indien gewenst digitaal worden toegezonden. 

Cadeaubon via de Mail

Indien je de Kadobon via de mail wilt versturen hebben wij de volgende gegevens van je nodig, vul deze in bij het afreken-proces in het opmerkingen vak: 

  • Van wie is de cadeaubon 
  • E-mail adres van verzender 
  • Voor wie is de cadeaubon 
  • E-mail adres van de ontvanger 
  • Gelegenheid 
  • Persoonlijk bericht

De ontvanger van de Kadonbon ontvangt de mail dezelfde dag (of indien gewenst natuurlijk op een andere dag). In de mail staat een mooie afbeelding van de Kadobon met het digitale persoonlijke bericht. Je ontvangt als zender altijd een kopie van de mail zodat je precies weet wat er is verzonden. 

Ideaal voor bedrijven die (snel) een leuk en origineel kraamkado willen opsturen 

Omdat het mogelijk is om de Kadobon digitaal of via de post rechtstreeks naar de ontvanger te versturen (al dan niet met een klein aardigheidje erbij uit de shop) is het een erg praktisch geschenk! Snel, gemakkelijk maar tegelijkertijd erg leuk en origineel! Je geeft altijd een duurzaam en verantwoord kado, wat de ontvanger uiteindelijk ook besluit uit te kiezen voor de bon! 

                       

Direct naar de ontvanger:

De Kadobon kan indien gewenst ook rechtstreeks naar de ontvanger ervan worden verstuurd! Handig als er haast is bij het kado! De Kadobon wordt mooi verpakt en kan eventueel voorzien worden van een persoonlijk bericht. Wij schrijven het persoonlijke bericht op een label dat we aan de verpakking vastmaken, wil je een bericht op een echte ansichtkaart geschreven hebben dan dien je deze er apart bij te bestellen. 

Afrekenen bij rechtstreekse verzending naar ontvanger:

Reken de Kadobon net als iedere andere bestelling gewoon af en gebruik hiervoor je eigen adres (deze hebben wij nodig voor de factuurgegevens). Er is ruimte om opmerkingen te plaatsen bij je bestelling, hier geef je ons het eventuele bericht voor de ontvanger van de Kadobon door en het adres waar de Kadobon naartoe verzonden dient te worden. Wij zorgen er dan voor dat de Kadobon naar dit adres wordt verzonden.

De Kadobon is prachtig gedrukt met vegetale inkt op 100% gerecycled papier. Een feestje om te krijgen én om te geven!

De Kadobon blijft na aanschaf 1 jaar geldig. De bon is niet inwisselbaar voor geld en op de bon wordt geen geld terug gegeven. Indien de kadobon niet in één keer wordt opgemaakt is het natuurlijk wel mogelijk een deel van de Kadobon te bewaren voor later. Neem hiervoor even contact met ons op, dan ontvang je een nieuwe (digitale) bon met de waarde van het resterende bedrag. 

Beoordeel dit artikelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed