Plan Toys Vormenstoof

Plan Toys Vormenstoof

Merk:PlanToys
Materiaal:100% gerecycled hout & planwood
Beschikbaarheid:Op voorraad
22,50
 
Voeg toe aan Verlang- of Geboortelijst
Gratis cadeauservice!
Boven € 20 gratis verzending (in NL)
Op werkdagen voor 12 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Wij garanderen uitstekende service

Plan Toys Vormenstoof

Een mooie stevige vormenstoof met 6 verschillende houten blokjes die door de juiste gaten gedrukt kunnen worden. De houten vormenstoof heeft een stevige deksel die kinderen er gemakkelijk zelf af kunnen halen. Voor de allerkleinsten is het vaak al leuk genoeg om alle blokjes in de houten bak te stoppen en ze er vervolgens weer uit te halen. Deksel erop, deksel eraf.. Voor wat oudere kindjes kunnen de vormen door de juiste gaatjes. 

Erg leuk om cadeau te doen aan een kindje dat één jaar wordt. De Plan Toys vormenstoof is 15x15 cm. 

Planwood 

De producten van PlanToys worden gemaakt van Planwood. Dit houtproduct is gemaakt van zaagsel gemaakt van 100% gerecycled afvalhout dat door middel van verhitting en hoge druk en een minimale (<1%) hoeveelheid ecologische lijm in alle mogelijke vormen gegoten kan worden. Vroeger was dit alleen mogelijk met plastic en dat dit tegenwoordig mogelijk is met verantwoorde en duurzame materialen is een enorme vooruitgang. Planwood is afwasbaar en uitermate geschikt om allerlei leuk speelgoed van te produceren! 

PlanToys

Het milieubewuste en duurzame merk PlanToys produceert al meer dan 30 jaar geweldig educatief baby- en kinderspeelgoed. Ze staan voor kwaliteit, educatie, milieuvriendelijkheid, veiligheid en duurzaamheid. Ze gebruiken de meest innovatieve methoden om zoveel mogelijk materiaal te kunnen recyclen. Voor hun producten gebruiken ze alleen gerecycled hout en planwood (dat ontstaat door het versnipperen en samenpersen van restafval en takken van de rubberbomen) en alles wordt gekleurd met natuurlijke inkt. 100% veilig!

Materiaal: gerecycled hout & Planwood 
Verf: gekleurd met kleuren afkomstig van kruiden dus 100% natuurlijk 
Afmetingen: 15x15 cm 
Leeftijd: 1+  

Beoordeel dit artikelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed