Altijd gratis feestelijk ingepakt!
Wishbone Original RECYCLED - Loopfiets 3-in-1 (1-5 jaar) RAW

Wishbone Original RECYCLED - Loopfiets 3-in-1 (1-5 jaar) RAW

Merk:Wishbone
Materiaal:gerecyclede plastic flessen en tapijt
Beschikbaarheid:Op voorraad
€219,95 199,95
 
Gratis ingepakt in leuk kadopapier!
Boven € 20 gratis verzending (in NL en BE)
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Wij garanderen uitstekende service

Wishbone Original Loopfiets 3-in-1 gemaakt van Gerecycled materiaal

Dit is de Wishbonebike original 3 in 1 met ongekende mogelijkheden. Deze loopfiets is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. De eerste fase gebruik je de fiets als driewielerloopfiets. Daarna bouw je de fiets om als tweewieler loopfiets. 

Kinderen vanaf 1 jaar kunnen de loopfiets als driewieler gebruiken. Daarna, als kinderen 2 of 3 jaar zijn, kan de driewieler na een kleine aanpassing omgetoverd worden tot een loopfiets met twee wielen. Draai je het frame om, dan is de loopfiets hoger en is de kinderfiets nog steeds geschikt voor 5-jarigen! 

Deze 3-in-1 loopfiets is ontwikkeld in Nieuw Zeeland en gemaakt van gerecyclede flessen en tapijten. De Wishbonebike RE2 is qua design en mogelijkheden gelijk aan de houten versie die al een aantal jaren op de markt is. Nog steeds uniek in zijn soort en mogelijkheden. 

Fysiotherapeuten reageren enthousiast op de Wishbone Bike. Het slimme design en het gebruiksgemak dragen bij aan een goede motoriek van kinderen. Bijkomend voordeel van de Wishbone Bike is dat kinderen met een beperking of minder ontwikkeld evenwichtsgevoel op deze manier ook kunnen genieten van een loopfiets met een hippe uitstraling.

De verpakking is gemaakt van gerecycled karton en biologisch katoen. 

Op de Wishbone Recycled Editons zit maar liefst 5 jaar garantie.

De zitting kan in hoogte worden versteld van 28 - 46 cm. De Wishbonebike heeft drie zwarte gesloten wielen met stervelgen en witte luchtbanden (maat 12 inch), een achteras voor 2 wielen en een achteras voor 1 wiel. Als driewieler weegt de Wishbonebike ca 5.4 kg en als loopfiets ca. 3.8 kg. Fysiotherapeuten zijn vanwege het stimuleren van de motorieke ontwikkeling erg enthousiast over de Wishbonebike.

De banden van de fiets zijn ook gemaakt van gerecycled materiaal.

Materiaal: gerecyclede plastic flessen en tapijt
Kleur:RAW (grijs met zwart)
Leeftijd: 1 tot 5 jaar
Zithoogte: 28-46 cm
Stuurhoogte: 46 cm
Banden: luchtbanden van gerecycled materiaal
Bandenmaat: 30,5 cm
 

Beoordeel dit artikelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed