Altijd gratis feestelijk ingepakt!
Natuurlijke Vingerverf - Prinses (4 kleuren) - ökoNORM

Natuurlijke Vingerverf - Prinses (4 kleuren) - ökoNORM

Merk:ökoNORM
Materiaal:100% natuurlijke ingrediënten
Beschikbaarheid:Op voorraad
13,95
 
Gratis ingepakt in leuk kadopapier!
Boven € 20 gratis verzending (in NL en BE)
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Wij garanderen uitstekende service

Veilige vingerverf van ökoNORM

Heerlijk kliederen met vingerverf! Het kan op het veilige manier met de natuurlijke vingerverf van ökoNORM. De vingerverf is gemaakt van natuurlijke grondstoffen en absoluut vrij van giftige stoffen. De verf is goed te verdunnen, mengen en is in water oplosbaar dus goed uit kleding te wassen. Als de verf is opgedroogd kun je het goed loswrijven of eraf krabben. 

De verf dekt goed en kan natuurlijk gebruikt worden om met je vingers mee te verven. Maar ook met een kwast is het fijne verf om te gebruiken voor de mooiste tekeningen! 

In de doos zitten 4 potjes vingerverf in  echte Prinsessenkleuren: roze, twee kleuren paars en aqua. We hebben ook de vingerverf van ökonorm in de basiskleuren: rood, blauw, geel en groen

Gifvrije vingerverf 

De vingerverf is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en is volledig vrij van schadelijke stoffen. De vingerverf is uitermate geschikt voor kleine kinderen (op de verpakking staat wel dat er onder de 3 jaar altijd begeleiding bij moet zijn i.v.m. verstikkingsgevaar als ze het in hun mond stoppen). De verf 

ökoNORM

Het merk ökoNORM staat voor producten die absoluut vrij zijn van giftige stoffen. Alle producten zijn uitsluitend gemaakt van materialen die het milieu niet vervuilen of uitputten. Alle materialen zijn hernieuwbaar. Vrijwel alle producten zijn goedgekeurd door de "Oeko-test" en dragen hun keurmerk. 
Het merk ökoNORM is in 1989 opgericht in Frankfurt door de milieubewuste Ellen Schahn en Albert Krohn. Het bedrijf wil ecologisch zinvolle producten maken die zo weinig mogelijk schade toebrengen aan mens en milieu.
Vandaag de dag is ökoNORM een kleine innovatieve fabrikant die zich inzet voor mens en milieu. De producten voldoen allemaal aan de hoogste milieu- en kwaliteitseisen. 

Ingrediënten: natuurlijke ingrediënten die gebruikt worden voor levensmiddelen, gekleurd met natuurlijke kleurstoffen en o.a. krijt 
Keurmerk: door ÖKO-TEST geclassificeerd als "zeer goed", aanbevolen door "spiel gut"
Hoeveelheid: 4 potjes 
Kleuren: roze, twee kleuren paars en aqua 
Leeftijd: 3+ jaar (i.v.m. verstikkingsgevaar, onder de 3 jaar is er natuurlijk onder begeleiding heel goed mee te spelen) 

Beoordeel dit artikelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed