Altijd gratis feestelijk ingepakt!
Milestone Pregnancy Cards (Nederlandse kaarten)

Milestone Pregnancy Cards (Nederlandse kaarten)

Merk:Milestone™ Cards
Materiaal:Gedrukt op FSC-gecertificeerd papier met eco-vriendelijke inkt
Beschikbaarheid:Op voorraad
€16,95 10,17
 
Gratis ingepakt in leuk kadopapier!
Boven € 20 gratis verzending (in NL en BE)
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Wij garanderen uitstekende service

Milestone Pregnancy Cards: voor alle mijlpalen in je zwangerschap!

Vanaf het moment dat je zwanger bent gebeurt er van alles. Op het moment zelf denk je er niet altijd aan om dit vast te leggen, vaak omdat je niet verwacht dat je het óóit zult vergeten... Maar de ervaring leert dat de herinneringen toch vervagen, en dan is het natuurlijk ontzettend leuk als je al deze mijlpalen in de zwangerschap hebt vastgelegd!! 

Met de Milestone Pregnancy Cards kun je 30 prachtige momenten vereeuwigen. De positieve zwangerschapstest, de eerste schopjes, zwangerschaps-cravings, alvast gekregen kado'tjes, de vorderende babykamer en natuurlijk de groeiende buik! Daarnaast bevat de set nog twee kaarten om een hand- en een voetafdruk van je baby te maken.  Een set Milestone Pregnancy Cards bestaat uit 30 geïllustreerde kaarten in een luxe bewaardoosje.

​In deze serie zijn ook nog de Milestone Baby Cards en de Milestone Mini Cards. Met de Milestone Mini Cards kun je de leukste uitspraken van je kind op een mooie manier bewaren!  

Milestone Cards 

Milestone Cards is een Nederlands bedrijf dat vanaf het begin haar verantwoordelijkheid heeft genomen op het gebied van eco-vriendelijk produceren. Alle Milestone Kaartensets worden lokaal geproduceerd in België en verzonden vanuit Nederland. De kaarten, dozen en displays worden allemaal gedrukt op FSC-gecertificeerd papier en bedrukt met een speciale drukinkt o.b.v. 70% plantaardige oliën. Het gebruik van plastic wordt zoveel mogelijk vermeden. ​

Materiaal: FSC-gecertificeerd papier (zuur- en alcoholvrij), gedrukt met eco-vriendelijke Veaga-Fast inkt (een Nederlandse drukinkt op basis van plantaardige oliën)
Afmetingen: kaarten: 14,8 x 10,5 cm (bewaardoosje: 15,5 x 11 x 2 cm) 
Leeftijd: 0+ 

Beoordeel dit artikelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed