I.M. Baby Bangle - Izzy Melody - Roze

I.M. Baby Bangle - Izzy Melody - Roze

Merk:Izzy Melody
Materiaal:medische siliconen
Beschikbaarheid:Op voorraad
€17,95 10,77
 
Gratis ingepakt in leuk kadopapier!
Boven € 20 gratis verzending (in NL en BE)
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Wij garanderen uitstekende service

De Baby Bangle van Izzy Melody: handig, hip & geschikt voor de allerkleinsten! 

Deze bijtring van Izzy Melody kun je om je arm dragen als armband (en ziet er ook nog eens leuk uit)! Op die manier heb je altijd een veilig en verantwoord speeltje voor je baby bij de hand en zijn sleutelbossen of andere dingen die toevallig in je tas rondzwerven niet meer nodig. De bijtring is heel soepel en lekker licht. Veel bijtspeelgoed is meer geschikt voor wat andere baby's omdat het vrij zware speeltjes zijn, de Baby Bangle is juist ontworpen voor kleine babyhandjes. Zij kunnen deze bijtring al vroeg vasthouden en ermee draaien en bewegen (goed voor de motorische ontwikkeling). 

De Bijtring wordt gemaakt van medische siliconen 

De bijtring is volledig veilig en wordt geproduceerd in Groot-Brittanië. Doordat de Baby Bangle wordt gemaakt van medische siliconen kan de bijtring zowel gesteriliseerd (en dus verhit tot 200 graden Celsius) worden, als gekoeld tot -40 graden Celsius. Ook de vaatwasser is dus geen probleem voor deze bijtring. Het koelen van de bijtring is aan te raden op het moment dat je baby echt pijn heeft door de doorkomende tandjes of kiezen, dit kan net wat extra verlichting geven! 

De bijtring werkt verzachtend bij doorkomende tandjes en kiezen 

De bijtring is niet alleen fijn als speelgoed, maar ook echt effectief tegen de pijn van doorkomende tandjes en kiezen. Door het soepele materiaal kan de bijtring helemaal tot de kiezen komen, zodat ook achter in het mondje de pijn kan worden verzacht. 

De Baby Bangle stimuleert de motorische ontwikkeling

Maar ook zonder doorkomende tandjes is de bijtring een goed idee: door erop te bijten ontwikkelen de spieren in de mond van je baby zich beter, wat de spraakontwikkeling weer ten goede komt. 

De Baby Bangle is er in drie kleuren

De bijtring is er in het turquoise, roze en zwart. Hippe kleuren die ook bij mama niet misstaan als armband! 

Materiaal: 100% medische siliconen 
Eigenschappen: vrij van BPA, PVC, Lood, Latex en Ftalaat 
Afmetingen verpakking: 10,3x4,3x11,3 cm 
Kleur: roze
Leeftijd: 0+ 

Beoordeel dit artikelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed