Loullou 1st Play houten babygym - Grijs

Loullou 1st Play houten babygym - Grijs

Merk:Loullou
Materiaal:FSC-gecertificeerd Berken multiplex
Beschikbaarheid:Op voorraad
€106,90 €59,95
 
Voeg toe aan Verlang- of Geboortelijst
Gratis ingepakt in leuk kadopapier!
Boven € 20 gratis verzending (in NL en BE)
Op werkdagen voor 15 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Wij garanderen uitstekende service

1st Play houten babygum van het Deense merk Loullou

Deze houten babygym van het nieuwe Deense merk Loullou is niet alleen prachtig om te zien, maar stimuleert de fantasie van je kleintje en moedigt de natuurlijke wil van kindjes om dingen te onderzoeken en te ondekken aan. Bij Loullou hechten ze veel waarde aan het natuurlijke ontwikkelingsproces van baby's en kinderen en willen hier met hun producten zo dicht mogelijk bij aansluiten. Zij gebruiken om te beginnen natuurlijke materialen en kleuren. En door het ontwerp van de 1st Play rustig te houden kunnen baby's op hun eigen tempo op onderzoek uitgaan. De babygym wordt geleverd zonder speeltjes, het leuke is juist dat er steeds wisselende dingen aan gehangen kunnen worden. Zo blijft je baby geïnteresseerd en gestimuleerd. 

De Loullou 1st Play is 45x45x75 cm en daarmee lekker breed zodat je kindje er goed onder kan liggen. Aan de 1st Play kun je allerlei leuke speeltjes hangen. Loullou heeft zelf een aantal hangspeeltjes: het witte wolkje of twee verschillende konijntjes, maar ook de Loullou bijtringen of Loullou bijtkoorden zijn met een leuk touwtje erg leuk om aan de houten babygym te hangen. Wat ook perfect aansluit bij Loullou is het Deense design merk Fabelab, de appeltjes- of strikjesslingerkan aan de 1st Play Babygym worden bevestigd, of deJewel Rattle Rammelaars. Wil je liever iets kleurrijker en speelser dan zijn de hangspeeltjes van Franck & Fischer erg leuk. Hier vind je alle hangspeeltjes die aan de houten babygym bevestigd kunnen worden. 

Loullou 1st Play is gemakkelijk in elkaar te zetten

De 1st Play zet je gemakkelijk in elkaar, zonder het gebruik van schroeven of lijm. Je bevestigt het middenstuk aan beide zijkanten met behulp van houten wiggen. Deze zijn er in verschillende kleuren en deze zijn eventueel los bij de 1st Play babygym te bestellen zodat je met de kleur kunt variëren. 

Loullou producten stimuleren de ontwikkeling van je kind op natuurlijke wijze

De producten van Loullou worden ontworpen met het oog op alle ontwikkelings-fasen van kinderen. Zij willen deze fasen op een natuurlijke en pure manier ondersteunen en prikkelen. Eén van de belangrijkste voorwaarden hiervoor is dat alle producten en materialen worden gemaakt van duurzame en biologische materialen. Op die manier sluit je volgens Loullou het beste aan bij de pure en natuurlijke ontwikkeling van je kind.

Aansluiten bij de natuurlijke ontwikkeling van baby's

Hoe vaak zie je tegenwoordig niet de meest felle, lichtgevende en geluidproducerende babyspeeltjes voorbij komen. Vanzelfspreken worden baby's hierdoor geboeid, maar bij Loullou kiezen ze een andere weg. Zij willen aansluiten bij je baby's natuurlijke ontwikkelingsproces, zonder storende geluiden of lichtjes die je baby kunnen verwarren. Je baby kan zelf rustig op onderzoek uit zodra het hier aantoe is. En is het na verloop van tijd uitgekeken op bepaalde speeltjes of toe aan iets anders, dan verwissel je het aanbod aan de babygym. 

Gemaakt van duurzame en biologische materialen 

De ontwikkeling van onze kinderen is volgens Loullou een puur en natuurlijk proces waarbij zij met hun speelartikelen zo dicht mogelijk willen aansluiten. Door te kiezen voor pure, biologische materialen voor hun artikelen wordt de ontwikkeling van je kind op een eveneens natuurlijke en pure manier gestimuleerd. Kinderen op een pure en natuurlijke manier laten ontwikkelen vinden zij erg belangrijk.

De 1st play van Loullou is gemaakt van 12 mm berken multiplex dat afkomstig is van FSC-gecertificeerde leveranciers. Het hout wordt vervolgens behandeld met eco-gecertificeerde verf en bijenwas. De afwerking is zacht en gepolijst. Er wordt niets onnatuurlijks toegevoegd aan deze mooie babygym! 

Loullou 

Het merk Loullou is afkomstig uit Denemarken. Het merk is opgericht door Laerke Rune, een designer (afgestudeerd aan de Royal Danisch Academy of Fine Arts, School of Architecture) uit Kopenhagen. Hij heeft de Loullou-wereld gecreëerd; een plaats waar kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten en waar ze ook gestimuleerd worden om dit te doen. De naam "Loullou" heeft hij gekozen omdat het de eerste woordjes van zijn oudste dochter Karla waren.

Materiaal: 100% FSC-gecertificeerd Berken multiplex
Verf: eco-gecertificeerd & bijenwas 
Eigenschappen: gecertificeerd eco-vriendelijk en non-toxic
Kleur: naturel met grijze wiggen
Leeftijd: 0+

Beoordeel dit artikelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed