Altijd gratis feestelijk ingepakt!
Milestone Mini Cards

Milestone Mini Cards

Merk:Milestone™ Cards
Materiaal:Gedrukt op FSC-gecertificeerd papier met eco-vriendelijke inkt
Beschikbaarheid:Op voorraad
€16,95 10,17
 
Gratis ingepakt in leuk kadopapier!
Boven € 20 gratis verzending (in NL en BE)
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Wij garanderen uitstekende service

Leg alle onvergetelijke uitspraken vast met de Milestone Mini Cards

Na het grote succes van de Milestone Babycards en de Milestone Pregnancy cards komt Milestone met deze superleuke Mini kaartjes voor kindjes die begonnen zijn met kletsen en de grappigste dingen zeggen die je eigenlijk het liefst nooit meer wilt vergeten! De Milestone Mini Cards zijn ontwikkeld om die leuke uitspraken of vragen van je kind op te schrijven, zodat je ze nooit meer vergeet. Schrijf de datum erbij en maak zo een prachtig doosje met herinneringen! Met deze set Mini Kaartjes van Milestone gaan deze kostbare herinneringen niet verloren en kun je ze op een mooie manier bewaren (ook erg leuk om later aan je kind te kunnen geven). 

Een set Milestone Mini Cards bestaat uit 100 geïllustreerde kaarten in een luxe bewaardoosje. In deze serie zijn ook nog de Milestone Baby Cards en de Milestone Pregnancy Cards verkrijgbaar. Deze laatste set is een superleuke manier om de mijlpalen in je zwangerschap vast te leggen. 

TIP: Maak een foto van je Kind met de Milestone Mini Card

Het is ook erg leuk om de uitspraak van je kind op te schrijven op de Milestone Mini Card en vervolgens een mooie foto van je kind samen met deze ingevulde kaart te maken. Plak de foto in het fotoboek van je kind, of hang het op! Maak je herinneringen tastbaar en onvergetelijk! 

Milestone Cards 

Milestone Cards is een Nederlands bedrijf dat vanaf het begin haar verantwoordelijkheid heeft genomen op het gebied van eco-vriendelijk produceren. Alle Milestone Kaartensets worden lokaal geproduceerd in België en verzonden vanuit Nederland. De kaarten, dozen en displays worden allemaal gedrukt op FSC-gecertificeerd papier en bedrukt met een speciale drukinkt o.b.v. 70% plantaardige oliën. Het gebruik van plastic wordt zoveel mogelijk vermeden. ​

Materiaal: FSC-gecertificeerd papier (zuur- en alcoholvrij), gedrukt met eco-vriendelijke Veaga-Fast inkt (een Nederlandse drukinkt op basis van plantaardige oliën)
Afmetingen: kaarten: 6x10 cm (bewaardoosje: 15,5x11x2 cm) 
Inhoud: 100 kaarten 
Leeftijd: 0+ 

Beoordeel dit artikelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed