Altijd gratis feestelijk ingepakt!
Slaapknuffel Humming Bear Mustard - Moonie Organic

Slaapknuffel Humming Bear Mustard - Moonie Organic

Merk:Moonie
Materiaal:GOTS gecertificeerd bio katoen
Beschikbaarheid:Op voorraad
69,90
 
Gratis ingepakt in leuk kadopapier!
Boven € 20 gratis verzending (in NL en BE)
Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
Klantbeoordeling 9.2 uit 466 reviews
Wij garanderen uitstekende service

Slaapknuffel Humming Friend Rabbit Mustard Moonie

Deze lieve slaapknuffel Humming Bear Sand zorgt ervoor dat jouw kleintje heerlijk kalm in slaap kan vallen. Het knuffelbeertje geeft een veilig gevoel door het zachte licht en de andere bijzondere eigenschappen.

Eigenschappen:
- 5 natuurlijke ontspannende geluiden: baarmoeder, wind, bos beekje, golven en regen
- 5 modi rustgevend led licht: sfeerlicht, pulserend sfeerlicht, 7 veranderende kleuren, favoriete kleur, favoriete kleur pulserend
- usb oplaadbaar
- bevat een smart cry detector en gaat dus aan wanneer de beer je kindje hoort huilen om zo te kalmeren
- gemaakt van GOTS gecertificeerd biologisch katoen en is vrij van schadelijke stoffen.

Geschikt vanaf de geboorte!

Waarom biologisch katoen:

De katoen komt van gewassen waar ik geen pesticiden of giftige meststoffen zijn gebruikt, dus het is veilig en ideaal voor je baby. Voor het verven van de katoen worden alleen niet-giftige kleurstoffen gebruikt. Het katoen komt uitsluitend uit biologische landbouw in Europa. 

De teelt van biologische katoen verbruikt 50% minder water in vergelijking met industriële teelt. Biiologisch katoen bevat geen materialen die zijn geproduceerd met GGO's (Genetisch Gemodificeerde Organismen).

Wit en Roze geluid om sneller in slaap te vallen

Moonie speelt in op pediatrisch research dat zegt dat wit en roze geluid baby’s helpt om: - Sneller in slaap te vallen - Langer te slapen - Minder te huilen - Sneller te kalmeren - Een goede slaaproutine te ontwikkelen –

‘Witte’ en ‘Roze’ geluiden die worden geproduceerd door geluiden van allerlei verschillende frequenties samen te combineren. Als je bv. alle denkbare tonen die een mens kan horen combineert, krijg je ‘witte ruis’. De rustgevende geluiden van Moonie zijn dit soort witte en roze geluiden die andere geluiden maskeren en baby’s o.a. goed laten slapen

De geluiden van Moonie's zoemende vriendje zijn echte opnames van natuurlijke ruis , geen computer gegenereerde ruis. Doordat het geluid van de hartslag een echte opname is vanuit de buik van de moeder, kan de baby kalmeren en zich veilig voelen met het al bekende geluid. Het geluid van zeegolven werd opgenomen bij de Oostzee en het geluid van een bosstroom in Tarach.

Het gezoem van de Moonie beer dempt de geluiden uit de omgeving , waardoor de baby door alledaagse huisgeluiden niet uit de slaap wordt gehaald .

Moonies zoemende Beer heeft een module waarmee je het volume kunt aanpassen , zodat je het juiste volumeniveau kunt kiezen voor de omstandigheden en behoeften van je  kindje. Moonie Beer heeft ook een slaapliedje dat baby's in slaap zal brengen met de geluiden van kalimba.

Daarnaast kan je kiezen uit 5 verschillende ledlichtjes die uit de buik van de knuffelbeer komen. Deze lichtjes doen je kleintje denken aan  de veilige omgeving van de baarmoeder, stellen gerust en brengen  tot  rust. De Smart Cry Detector zorgt dat je kleintje onmiddellijk  wordt  getroost wanneer hij/zij start met huilen.

Moonie - Humming beren - ECO

  • GOTS gecertificeerd biologisch katoen
  • Teelt zonder chemische pesticiden of giftige meststoffen
  • Het verven gebeurt met uitsluitend niet-giftige kleurstoffen
  • Het telen verbruikt 50% minder water in vergelijking met industriële teelt
  • Bevat geen materialen die zijn geproduceerd met GGO's (genetisch gemodificeerde organismes)
  • Het productieproces verbruikt minder energie en er is minder uitstoot van broeikasgassen

Materiaal: GOTS gecertificeerd biologisch katoen en is vrij van schadelijke stoffen en de vulling is afkomstig van recycling
Afmetingen: 28x16cm
Kleur: mustard/mosterd
Wasvoorschriften: De Moonie mag, op een lage temperatuur, in de wasmachine worden gewassen nadat de module is verwijderd. Niet in de droger.

Beoordeel dit artikelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed