Altijd gratis feestelijk ingepakt!
Mommy Measure - Meetlint tijdens zwangerschap

Mommy Measure - Meetlint tijdens zwangerschap

Merk:Mommy Measure
Materiaal:100% Tyvek® by DuPont™ (HDPE; veilig plastic code 2)
Beschikbaarheid:Op voorraad
€19,95 11,97
 
Gratis ingepakt in leuk kadopapier!
Boven € 20 gratis verzending (in NL en BE)
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Wij garanderen uitstekende service

De Mommy Measure - Het handige meetlint om alle mijlpalen van de zwangerschap op bij te houden! 

De Mommy Measure is een hele leuke en originele manier om de groei van je buik en de belangrijkste mijlpalen bij te houden! Je legt op een unieke manier het verloop van je zwangerschap vast. De Mommy Measure is een mooi geïllustreerd meetlint (groen met witte stipjes), gemaakt van het milieuvriendelijke materiaal Tyvek® by DuPont™. Het meetlint is te beschrijven (er wordt een leuke pen meegeleverd) en hierop kan de groei van je buik (buikomvang en fundushoogte) worden bijgehouden. Daarnaast is er ruimte om leuke herinneringen te noteren: de eerste schopjes of een geslachtsbepalende echo. 

Het meetlint is een prachtig aandenken aan je zwangerschap en leuk om op te hangen op de babykamer. Op de achterkant van het meetlint kan de groei van je baby in het eerste jaar ook nog worden bijgehouden. Superleuk om later aan je kind te kunnen laten zien of te geven als het later zelf aan kinderen begint (afmetingen en groei vergelijken). 

Ook voor jezelf kan het erg leuk zijn om de meetlinten van verschillende zwangerschappen met elkaar te vergelijken. 

Hoe gebruik je de Mommy Measure? 

Om de fundushoogte te meten leg je het begin van het meetlint tegen de bovenkant van je schaambot en trek je het meetlint strak over de buik, tot aan de bovenkant van je baarmoeder. Dit kan in het begin nog best lastig zijn om te voelen, je kan het meetlint ook meenemen naar je verloskundige en haar om hulp vragen bij het opmeten! De fundushoogte kun je eenmaal per week op het meetlint bijhouden. 
Voor het meten van de buikomtrek plaats je de Mommy Measure om je buik heen op het punt waar je buik het dikst is (vaak is dit rond de navel). Meet deze omvang één of twee keer per maand, gebruik de meegeleverde hartjes-stickers om bij de overeenkomende hoeveelheid gemeten centimeters te plakken en noteer daaronder de belangrijkste mijlpalen van die periode uit je zwangerschap. 
Noteer tenslotte als je baby geboren is de geboortegegevens op de opengelaten regels aan het begin van de Mommy Measure. 

Hoe eco is de Mommy Measure? 

De Mommy Measure wordt milieuvriendelijk geproduceerd. Het lint is gemaakt van Tyvek® by DuPont™ en bedrukt met milieuvriendelijke inkt. Tyvek® by DuPont™ is synthetisch materiaal dat bestaat uit vezels HDPE (hoge dichtheid polyethyleen, code 2); dit is een veilige plasticsoort, eenvoudig opnieuw te gebruiken en te recyclen. Het materiaal is niet giftig en vrij van PVC & BPA. 

Materiaal: Tyvek® by DuPont™ en gedrukt met eco vriendelijke inkt (Tyvek is bestaat uit vezels HDPE, een veilige plasticsoort; code 2) 
Afmetingen: meetlint is 183cm 
Verpakking: het meetlint is leuk verpakt en bevat: de Mommy Measure, stickerhartjes en een miniformaat permanentmarker met een hele fijne punt 
Kleur: lichtgroen met witte stipjes 

Beoordeel dit artikelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           GoedMisschien ook leuk...