Mama heeft alles onder controle - Mama Baas

Mama heeft alles onder controle - Mama Baas

Merk:Mama Baas
Materiaal:papier, kaft: softcover
Beschikbaarheid:Op voorraad
14,99
 
Gratis ingepakt in leuk kadopapier!
Boven € 20 gratis verzending (in NL en BE)
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Wij garanderen uitstekende service

Mama heeft alles (bijna maar nooit helemaal, niet echt) onder controle 

Een leuk en grappig boek voor mama's (to be). Het boek over het moederschap zoals het écht is, met magische, geweldige en mooie momenten, maar soms ook de minder leuke kanten. Van babytijd tot en met de kleutertijd, geschreven met de typische "mama-baas-knipoog" die je terugherkent in alle boeken uit deze lijn. Een kleine greep uit de onderwerpen die voorbij komen: hoe overleef je de gigantische vermoeidheid die je voelt de eerste weken (maanden), wat doe je met peuters die zichzelf op de grond gooien en gillend blijven liggen etc. 

In 57 "lessen" voor mama en 8 voor papa wil dit boek je op een humoristische wijze laten zien hoe je leven verandert. Het boek staat vol grappige illustraties en zal vrijwel elke (jonge) ouder aanspreken. Erg leuk ook om cadeau te doen op een babyshower! 

Mama Baas 

Het boek "Ik word Mama" is uitgebracht door Mama Baas. Mama Baas is een online magazine opgericht door twee moeders voor en door vrouwen met een kinderwens en moeders met kinderen van 0-12 jaar. Mama Baas staat voor no-nonsense, authentiek en recht door zee. Officieel is Mama Baas in maart 2015 online gegaan, daarvoor waren Evelien Kayaert en Sofie van Herpe er al langere tijd mee bezig. Het boek "Ik word Mama" is door Sophie van Herpe geschreven en geillustreerd door Emma Thyssen, de uitgeverij is Lannoo.  

Materiaal: karton en papier 
Eigenschappen: FSC-gecertificeerd
ISBN: 9789401436298
​Uitgebracht in: oktober 2016
Uitgeverij: Lannoo
Leeftijd: voor mama's 

Beoordeel dit artikelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           GoedMisschien ook leuk...