Kadobon


Kinder Wonderland Kadobon!

Bij Kinder Wonderland is het mogelijk een Kadobon te kopen. De Kadobon wordt mooi verpakt en dezelfde dag nog naar je verzonden (indien je voor 17.00 uur hebt besteld). De verzendkosten voor een Kadobon zijn gratis. De Kadobonnen van Kinder Wonderland zijn allemaal geprint op 100% gerecycled papier en gedrukt met vegatale inkt.

Er zijn Kinder Wonderland Kadobonnen van verschillende bedragen:

  • Kadobon t.w.v. €10,-
  • Kadobon t.w.v. €25,-
  • Kadobon t.w.v. €50,-
  • Kadobon t.w.v. €100,-

Klik hier om meteen een Kadobon te bestellen! 

Kadobon rechtstreeks naar ontvanger

De Kadobon kan indien gewenst ook rechtstreeks naar de ontvanger ervan worden verstuurd! Handig als er haast is bij het kado! De Kadobon wordt mooi verpakt en kan eventueel voorzien worden van een persoonlijk bericht (wij schrijven het persoonlijke bericht op een label dat we aan de verpakking vastmaken, wil je er echt een kaart bij schrijven dan dien je deze zelf uit te zoeken in ons assortiment).

Kadobon digitaal ontvangen

Is er haast of vind je het gewoon leuk om een bon digitaal te versturen, dan kan de Kadobon ook per mail worden verzonden. Op de bon staat een unieke code die ingevuld kan worden om de bon te verzilveren. Indien je de kadobon digitaal wenst te ontvangen geef dit dan duidelijk aan in het "opmerkingen" vak bij het afrekenproces. 

Hoe werkt het precies?

Reken de Kadobon net als iedere andere bestelling gewoon af en gebruik hiervoor je eigen adres (deze hebben wij nodig voor de factuurgegevens). Er is ruimte om opmerkingen te plaatsen bij je bestelling, hier geef je ons het eventuele bericht voor de ontvanger van de Kadobon door en het adres waar de Kadobon naartoe verzonden dient te worden. Wij zorgen er dan voor dat de Kadobon naar dit adres wordt verzonden. De Kadobon blijft na aanschaf 1 jaar geldig. De bon is niet inwisselbaar voor geld en op de bon wordt geen geld terug gegeven. Wil je de Kadobon niet in één keer helemaal verbruiken neem dan even contact met ons op na je bestelling, we zullen je dan altijd een nieuwe Kadobon toesturen voor het resterende bedrag.

De Kadobon is prachtig gedrukt met vegetale inkt op 100% gerecycled papier. Een feestje om te krijgen én om te geven!