Altijd gratis feestelijk ingepakt!

Cam Cam Copenhagen


Het Deense merk Cam Cam Copenhagen is in 2012 opgericht door architect Sara Giese Camre. Zij inspireert haar ontwerpen op Japanse patronen, Franse romantiek en Scandinavische eenvoud. Hiermee wil ze een rustige, harmonieuze omgeving voor baby’s en kinderen creëren. Het merk kenmerkt zich door hoge kwaliteit en prachtige tijdloze prints.

Cam Cam produceert eco-vriendelijk

Bij Cam Cam Copenhagen hebben ze binnen hun productieproces veel aandacht voor het milieu. Het gehele bedrijf is GOTS gecertificeerd en alle textielproducten worden eveneens geproduceerd in GOTS-gecertificeerde fabrieken. Een GOTS-certificering ziet niet alleen op het gebruik van veilige (biologische) materialen, maar ook op de veiligheid en maatschappelijke correctheid van het gehele productieproces. Het bedrijf heeft dan ook hele goede arbeidsomstandigheden en vindt het belangrijk om werknemers een goed loon te betalen. 

Cam Cam gebruikt alleen GOTS-gecertificeerd biologisch katoen 

Alle producten van Cam Cam worden gemaakt van GOTS-gecertificeerd biologisch katoen. Daarnaast worden zij alleen gekleurd met natuurlijke kleurstoffen. Hiermee zjn alle Cam Cam producten 100% eco-vriendelijk en vrij van gifstoffen. 

Cam Cam Copenhagen collectie bij Kinder Wonderland 

Bij Kinder Wonderland konden we niet wachten om dit merk toe te voegen aan onze collectie. De Cam Cam wiegdekens en quilts zijn heerlijk zacht en erg mooi rustig voor op een babykamer. De muurdecoratie van biologisch katoen is bijzonder origineel en maakt een kamertje heel bijzonder. Wij zijn heel enthousiast over dit mooie merk! Zoek je iets van Cam Cam en kun je dit niet vinden op onze site? Neem dan even contact met ons op en we bestellen het voor je! 

Weergave: Lijst /Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteer op: