Earth Mama Angel Baby


De prachtige producten van Earth Mama Angel Baby zijn nu gelukkig ook in Nederland verkrijgbaar, maar komen oorspronkelijk uit de Verenigde Staten. Het merk is opgericht door Melinda Olsen; een verpleegster en kruiden-fanaat. Haar missie is het continu onderzoeken, testen en verbeteren van haar producten en zoveel mogelijk mensen bereiken en leren over het veilige gebruik van kruiden en natuurlijke ingrediënten in persoonlijke verzorgingsproducten. 

Het gezicht achter Earth Mama Angel Baby in de Benelux is Stephanie le Blanc. Zij ondervond uit haar eigen ervaringen als moeder dat het erg lastig is om een kwalitatieve, natuurlijke verzorgingslijn te vinden voor moeders en baby's. Verzorgingsproducten die vrij zijn van kunstmatige geur en kleurstoffen, maar ook verzorgingsproducten voor moeders die tijdens en na de zwangerschap op een natuurlijke manier kunnen bijdragen aan het herstel. Het team dat werkzaam is bij Earth Mama Angel Baby bestaat uit een groep van verpleegkundigen, kruidendokters, verloskundigen, kraamverzorgsters, vrouwen, moeders en grootmoeders. 

In 2011 zijn de producten van Earth Mama Angel Baby genomineerd voor de beste introductie in de categorie gezondheid bij de jaarlijkse Nederlandse Drogisterij Awards. In 2012 werd deze Award daadwerkelijk gewonnen door Earth Mama Angel Baby. 

Earth Mama Angel Baby bestaat uit vier lijnen 

De natuurlijke verzorgingsproducten van Earth Mama Angel Baby zijn onderverdeeld in vier lijnen: 

  • Natuurlijk Zwanger 
  • Herstel na de Bevalling 
  • Borstvoeding 
  • Baby 

Elke lijn richt zich op een nieuwe fase! De producten in deze lijnen zijn allemaal geboren uit het oprechte geloof in het natuurlijke en wonderlijke proces van de geboorte van baby's. Om dit natuurlijke proces te ondersteunen willen ze niets anders dan natuurlijke producten gebruiken; geschenken uit de natuur die volledig veilig zijn voor aanstaande moeders en baby's. 

Hoogste kwaliteit, gecertificeerde organische/biologische ingrediënten

Bij Earth Mama Angel Baby worden alleen ingrediënten gebruikt van de hoogste kwaliteit. Gecertificeerde organische of biologisch geteelde kruiden en oliën voor de verschillende soorten thee, de badkruiden, zachte handgemaakte zepen, balsems, lotions en massage oliën. Alle producten zijn 100% vrij van chemische en schadelijke stoffen, ze zijn niet getest op dieren, glutenvrij, veganistisch en vrij van alle kunstmatige conserveringsmiddelen, geur- en kleurstoffen. 

Er zijn geen producten van dit merk.