Altijd gratis feestelijk ingepakt!

Elodie Details


Elodie Details is een Zweeds merk dat functionele, innovatieve babyproducten ontwerpt onder hun motto "making a big difference for small people". Ze geloven er bij Elodie Details in dat de babyproducten die je elke dag weer gebruikt voor je kindje niet alleen simpele gerbuiksvoorwerpen zijn, maar dat de producten die je kiest iets zeggen over wie je bent. Ze maken stijlvolle, modieuze producten, van speenkoorden tot dekentjes tot zelfs buggy's!

Veiligheid en Duurzaamheid

Bij Elodie Details vinden ze het van groot belang dat de producten die ze op de markt brengen veilig zijn! Alle producten worden getest volgens de Europese Veiligheids Regulaties die van toepassing zijn op hun producten. Je kunt er bij aankoop van een Elodie Details product dan ook altijd zeker van zijn dat dit product is geproduceerd, getest en goedgekeurd volgens deze standaarden. Elodie Details werkt nauw samen met de fabrikanten van hun producten en brengen ze ook regelmatig een bezoek om er zeker van te kunnen zijn dat ze werken volgens de eisen die Elodie Details aan ze stelt op het gebied van milieu, op sociaal-economisch gebied en op het gebied van veiligheid.

Elodie Details producten zijn altijd 100% BPA- en PVC-vrij

Alle producten van Elodie Details zijn gegarandeerd vrij van BPA en PVC. Ze gebruiken hiervoor veilge alternatieven in hun producten.

Oeko-tex gecertificeerd 

Wanneer mogelijk wordt altijd gekozen voor OEKO-tex 100 gecertificeerde stoffen in de producten van Elodie Details.

 

Er zijn geen producten van dit merk.