Altijd gratis feestelijk ingepakt!

ENGEL.


ENGEL. (Engelpunt) is een Nederlands merk dat in 2006 is opgericht door Sabien Engelenburg. Zij heeft ENGEL. opgericht vanuit de Nederlandse traditie om met een verjaardag flink uit te pakken met slingers en vrolijke versieringen. Sabien Engelenburg is pedagoog en moeder en laat zich haar hele leven al inspireren door kinderen en de vele kleuren om haar heen. 
ENGEL. is uitgegroeid tot een succesvolle onderneming die wereldwijd mooie en feestelijke producten verkoopt. Echt een merk om vrolijk van te worden!

ENGEL. wil duurzame en functionele producten produceren 

ENGEL. probeert vanuit twee oogpunten duurzaam te produceren. Allereerst door het op de markt brengen van producten die een leven lang (of zo lang mogelijk) meegaan en daarmee het milieu dus zo min mogelijk belasten. Daarnaast probeert zij ook haar productieprocessen zo duurzaam mogelijk te houden. ENGEL. werkt samen met een sociale werkplaats en produceert waar mogelijk haar producten in Nederland.

ENGEL. bamboe-servies 

Het bamboe-servies van ENGEL. is gemaakt van 100% afbreekbaar bamboe en gekleurd met eco-vriendelijke inkt op waterbasis. En behalve duurzaam, veilig en milieubewust is dit servies ook een echte eye-catcher! Een mooi ontwerp gecombineerd met frisse originele kleuren. 

Weergave: Lijst /Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteer op: