Lifefactory Glazen Babyfles 120 ml - Verschillende kleuren

Lifefactory Glazen Babyfles 120 ml - Verschillende kleuren

Merk:Lifefactory
Materiaal:glas & siliconen
Beschikbaarheid:Op voorraad
14,99
 

Beschikbare opties:

*Kleur Lifefactory Fles :

Voeg toe aan Verlang- of Geboortelijst
Gratis ingepakt in leuk kadopapier!
Boven € 20 gratis verzending (in NL en BE)
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Wij garanderen uitstekende service

Lifefactory Glazen Babyfles 120ml

De Babyfles van Lifefactory is een glazen fles voor pasgeboren baby's, de fles is milieuvriendelijk, veilig en door de felgekleurde siliconen hoezen ook erg mooi! De fles is volledig veilig en omdat de fles is gemaakt van glas in plaats van plastic bestaat er geen kans op het lekken van chemische stoffen in de voeding van je baby. 
Dit kleine formaat is ideaal voor pasgeboren baby’s, ze hoeven dan nog helemaal niet zoveel melk per voeding te drinken en dan is een klein flesje wel zo fijn. Deze kleine flesjes worden geleverd met een nummer 1 speen (deze is geschikt voor baby's van 0-3 maanden, de spenen zijn allemaal los verkrijgbaar). De grotere babyfles van Lifefactory (260ml) wordt geleverd met een fase 2 speen. 

Is de glazen fles ondanks zijn hardheid toch kapot gegaan dan kun je nu ook een vervangende glazen fles bestellen. 

De Lifefactory fles groeit mee met je kind

De Lifefactory babyflessen zijn zo ontworpen dat ze met je kind meegroeien. Natuurlijk kunnen er andere spenen worden gebruikt naarmate je baby hier behoefte aan heeft. Maar zodra je kindje de fles ontgroeit verander je deze met één simpele handeling in een tuitbeker. Hiervoor schaf je de "sippy-cap" aan en deze vervangt de speen. Er zijn ook afsluitdoppen verkrijgbaar zodat de fles gebruikt kan worden als drinkbeker voor mee naar school (of onderweg).

De Lifefactory fles kan worden aangevuld met de volgende extra doppen: 

  • Spenen in vier verschillende flows
  • Afsluitdop
  • Sippy-cap

Eigenschappen Lifefactory Babyfles

De Lifefactory Babyfles heeft een inhoud van 120ml en is gemaakt van borosilicaatglas. Deze glassoort kan tegen grote temperatuurverschillen, waardoor de babyfles (en de hoes) gezamenlijk kunnen worden uitgekookt (en in de vaatwasser kunnen), maar de fles kan eveneens in de vriezer! Ideaal voor het bewaren van moedermelk (hiervoor is een apart verkrijgbare vaste dop te bestellen om de fles goed af te kunnen sluiten). Let op: als je de fles in de vriezer doet, doe deze dan nooit helemaal vol. Vloeistof zet uit als het bevriest, wanneer de fles te vol zit zal deze barsten. 

De Lifefactory flessen zijn recyclebaar en gemaakt van natuurlijke materialen

De Lifefactory drinkflessen zijn een verantwoorde keuze, voor je kind en voor onze aarde. De flessen worden gemaakt van natuurlijke materialen die op onze aarde in overvloed aanwezig zijn (glas).

  • Lifefactory fles: glas (borosilicaatglas). Vrij van BPA/BPS, PVC en ftalaat.
  • Doppen: polypropyleen (plastic); dit is vrij van BPA/BPS, PVC en ftalaat en veilig om dagelijks te gebruiken. De doppen zijn FDA-goedgekeurd.
  • Gekleurde hoezen:hoogwaardige medisch verantwoorde siliconen (latex-vrij) en ook volledig vrij van BPA/BPS, PVC en ftalaat.
  • Flesspenen: hoogwaardige medisch verantwoorde siliconen (latex-vrij) en ook volledig vrij van BPA/BPS, PVC en ftalaat.

De Lifefactory babyflessen passen op de Medelakolf

Extra handig is dat de Lifefactory flessen ook passen op de Medelakolf. Dus ideaal als bijvoedingsfles wanneer er borstvoeding wordt gegeven.

Beschikbare kleuren:

De Lifefactory babyflessen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren (de hoezen zijn gekleurd, de fles is van glas). Het assortiment wisselt regelmatig, dus het kan zijn dat een kleur op een gegeven moment niet meer leverbaar is. In het keuzemenu staan de actuele kleuren vermeld. 

Lifefactory

Lifefactory is een Amerikaans bedrijf dat in 2007 is opgericht door Daren Joy en Pam Marcus; een designer en een kindervoedingsspecialist. Pam Marcus werkte in een ziekenhuis, als expert op het gebied van kind-ontwikkeling. Naarmate de jaren verstreken nam haar bezorgdheid over de chemicaliën die kinderen dagelijks binnenkrijgen bij het gebruik van plastic drinkflessen toe.  Het gemis aan gezonde, innovatieve alternatieven deed haar besluiten deze zelf op de markt te gaan brengen!
De Lifefactory babyflessen waren het eerste product waarmee ze op de markt kwamen, hierop volgden al snel de Lifefactory Drinkflessen die ook geschikt zijn voor grotere kinderen en volwassenen.

Materiaal: borosilicaatglas (fles), polypropyleen (doppen), hoogwaardige medisch verantwoorde siliconen (hoes en spenen)
Afmetingen:  inhoud 120 ml
Vaatwasser: ja
Steriliseren: de flessen en de hoezen kunnen worden uitgekookt
Eigenschappen: de fles kan worden ingevroren
Leeftijd: 0+ 

Beoordeel dit artikelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed