Lifefactory Glazen Babyfles 260 ml - Verschillende kleuren

Lifefactory Glazen Babyfles 260 ml - Verschillende kleuren

Merk:Lifefactory
Materiaal:glas & siliconen
Beschikbaarheid:Op voorraad
18,99
 

Beschikbare opties:

*Kleur Lifefactory Fles :

Voeg toe aan Verlang- of Geboortelijst
Gratis cadeauservice!
Boven € 50 gratis verzending (in NL)
Op werkdagen voor 12 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Wij garanderen uitstekende service

Lifefactory Glazen Babyfles 260ml

De Babyfles van Lifefactory is een glazen fles voor pasgeboren baby's, de fles is milieuvriendelijk, veilig en door de felgekleurde siliconen hoezen ook erg mooi! De fles is volledig veilig en omdat de fles is gemaakt van glas in plaats van plastic bestaat er geen kans op het lekken van chemische stoffen in de voeding van je baby. Dit formaat is de opvolger van de 120ml variant en daarmee geschikt voor wat oudere baby's die al wat meer drinken opkrijgen per voeding. Deze flessen worden geleverd met een fase 2 speen (geschikt voor baby's van 3-6 maanden, andere spenen zijn allemaal los verkrijgbaar). De Lifefactory 120ml fles wordt aangeraden voor pasgeboren baby's, omdat ze dan nog niet erg veel melk per voeding drinken en dit hier gemakkelijk in past. Maar ook deze Lifefactory fles (van 260ml) kan heel goed gebruikt worden vanaf de geboorte, de fles is dan alleen niet helemaal vol en oogt wat groot bij een kleine baby. 

Is de fles ondanks zijn hardheid toch kapot gegaan, dan kun je nu ook een vervangende glazen fles bestellen. 

De Lifefactory Babyfles groeit mee met je kind

De Lifefactory flessen zijn zo ontworpen dat ze met je kind meegroeien. Natuurlijk kunnen er andere spenen worden gebruikt naarmate je baby hier behoefte aan heeft. Maar zodra je kindje de fles ontgroeit kan de speen worden vervangen door een "sippy cap" en verander je de Babyfles in een Tuitbeker. Er zijn ook afsluitdoppen verkrijgbaar zodat de Lifefactory fles gebruikt kan worden als drinkbeker voor mee naar school (of onderweg). 

De Lifefactory fles kan worden aangevuld met de volgende extra doppen:

  • Spenen in vier verschillende flows
  • Afsluitdop
  • Sippy-cap

Eigenschappen Lifefactory Babyfles

De Lifefactory Babyfles heeft een inhoud van 120ml en is gemaakt van borosilicaatglas. Deze glassoort kan tegen grote temperatuurverschillen, waardoor de babyfles (en de hoes) gezamenlijk kunnen worden uitgekookt (en in de vaatwasser kunnen), maar de fles kan eveneens in de vriezer! Ideaal voor het bewaren van moedermelk (hiervoor is een apart verkrijgbare vaste dop te bestellen om de fles goed af te kunnen sluiten). Let op: als je de fles in de vriezer doet, doe deze dan nooit helemaal vol. Vloeistof zet uit als het bevriest, wanneer de fles te vol zit zal deze barsten. 

De Lifefactory flessen zijn recyclebaar en gemaakt van natuurlijke materialen

De Lifefactory drinkflessen zijn een verantwoorde keuze, voor je kind en voor onze aarde. De flessen worden gemaakt van natuurlijke materialen die op onze aarde in overvloed aanwezig zijn (glas).

  • Lifefactory fles: glas (borosilicaatglas). Vrij van BPA/BPS, PVC en ftalaat.
  • Doppen: polypropyleen (plastic); dit is vrij van BPA/BPS, PVC en ftalaat en veilig om dagelijks te gebruiken. De doppen zijn FDA-goedgekeurd.
  • Gekleurde hoezen:hoogwaardige medisch verantwoorde siliconen (latex-vrij) en ook volledig vrij van BPA/BPS, PVC en ftalaat.
  • Flesspenen: hoogwaardige medisch verantwoorde siliconen (latex-vrij) en ook volledig vrij van BPA/BPS, PVC en ftalaat.

De Lifefactory flessen passen op de Medelakolf

Extra handig is dat de Lifefactory Babyflessen ook passen op de Medelakolf. Dus ideaal als bijvoedingsfles wanneer er borstvoeding wordt gegeven.

Beschikbare kleuren Lifefactory Babyfles:

De Lifefactory babyflessen zijn op dit moment verkrijgbaar in zes verschillende kleuren (de hoezen zijn gekleurd, de fles is van glas). Het assortiment wisselt regelmatig, dus het kan zijn dat een kleur op een gegeven moment niet meer leverbaar is. In het keuzemenu staan de huidige kleuren. 

Lifefactory

Lifefactory is een Amerikaans bedrijf dat in 2007 is opgericht door Daren Joy en Pam Marcus; een designer en een kindervoedingsspecialist. Pam Marcus werkte in een ziekenhuis, als expert op het gebied van kind-ontwikkeling. Naarmate de jaren verstreken nam haar bezorgdheid over de chemicaliën die kinderen dagelijks binnenkrijgen bij het gebruik van plastic drinkflessen toe.  Het gemis aan gezonde, innovatieve alternatieven deed haar besluiten deze zelf op de markt te gaan brengen!
De Lifefactory Babyflessen waren het eerste product waarmee ze op de markt kwamen, hierop volgden al snel de Lifefactory flessen die ook geschikt zijn voor grotere kinderen en zelfs volwassenen.

Materiaal: borosilicaatglas (fles), polypropyleen (doppen), hoogwaardige medisch verantwoorde siliconen (hoes en spenen)
Afmetingen:  inhoud 260 ml
Vaatwasser: ja
Steriliseren: de flessen en de hoezen kunnen worden uitgekookt
Eigenschappen: de fles kan worden ingevroren
Leeftijd: 0+ 

Beoordeel dit artikelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed