Natursutten Glazen Babyfles (per 2 stuks)

Natursutten Glazen Babyfles (per 2 stuks)

Merk:Natursutten
Materiaal:Borosilicaatglas & Natuurrubber
Beschikbaarheid:Op voorraad
29,95
 
Gratis ingepakt in leuk kadopapier!
Boven € 20 gratis verzending (in NL en BE)
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Wij garanderen uitstekende service

Glazen Babyfles van Natursutten 

Deze set van twee glazen babyflessen van het mooie merk Natursutten maakt flesvoeding voor je baby zo natuurlijk mogelijk! De zachte natuurrubberen drinkspenen hebben een natuurlijke zachtheid die de borstvoeding nog beter nabootst. De brede vorm van de drinkspeen lijkt op die van een borst en stimuleert zo het natuurlijk aanleggen. Zo kan borst- en flesvoeding gemakkelijker worden gecombineerd. De set bestaat uit twee glazen flessen, twee flesspenen en twee beschermkapjes. Natursutten heeft flesspenen met een slow-flow en een fast-flow. 

Natursutten Babyfles:

  • Borosilicaat glas, gemaakt in Frankrijk 
  • Natuurrubber speen, gemaakt in Italië 
  • Anti-krampjes systeem 
  • Vrij van schadelijke chemicaliën 
  • Deens design 

Natursutten drinkspeentjes : anti-krampjes

De drinkspeentjes van Natursutten zijn vernieuwend in hun ontwerp met een dubbel anti-koliek ventiel dat een evenwichtige doorstroom garandeert en zo darmkrampjes en gasvorming in de buik van baby's zoveel mogelijk voorkomt. De spenen worden gemaakt in Italië van 100% natuurlijk rubber. Dit is gegarandeerd vrij van schadelijke chemische stoffen (als BPA). 

Natursutten fles: gemaakt van borosilicaatglas

De drinkflessen van Natursutten zijn gemaakt van borosolicaatglas, de hoogste kwaliteit voor ultieme zuiverheid. Ze zijn vaatwasserbestendig en bestand tegen hitte en plotselinge grote temperatuurverschillen. Dit is handig, zo kan de fles gemakkelijk in de koelkast (of zelfs in de vriezer; let hierbij wel op dat je de fles niet helemaal vol doet zodat de voeding kan uitzetten als het bevriest) en daarna kan het worden opgewarmd. De flessen zijn geschikt voor sterilisatie en glas is natuurlijk volledig recyclebaar. 

Waarom glas voor een babyfles?

De keuze voor een glazen babyfles is niet voor iedereen een logische. De nadelen zijn echter minimaal en de voordelen enorm. De nadelen van een glazen fles zouden kunnen zijn dat het breekbaar is. Dit valt echter echt heel erg mee, het glas dat wordt gebruikt is ontzettend sterk en kan tegen meer dan een stootje. Daarnaast is een glazen fles zwaarder dan een plastic fles. Dit is een nadeel waardoor je baby wellicht iets minder snel zelf de fles kan vasthouden. Maar dit is iets waar kindjes wel aan wennen en uiteindelijk drinken ze gewoon zelf en weten ze niet beter. De voordelen van glas ten opzichte van plastic zijn daarentegen enorm: door te kiezen voor een glazen babyfles elimineer je het volledige risico dat er chemische stoffen vanuit het plastic in de voeding van je baby kunnen lekken. Daarnaast kunnen er kleine scheurtjes komen in de plastic fles, waardoor deze niet meer zo goed te reinigen is als een glazen fles. 

Bij Natursutten produceren ze Duurzaam en Fairtrade

Bij Natursutten willen ze voorzien in onze behoeften zonder dat dit het vermogen van toekomstige generaties om eveneens in hun behoeften te kunnen voorzien schaadt, wat alleen kan wanneer er duurzaam wordt geproduceerd. Een deel van de inkoopprijs dat Natursutten betaalt voor het natuurrubber wordt teruggegeven aan de Maleisische Rubber Board, zij gebruiken dit voor herbeplanting van de Rubberplantages en onderzoek en ontwikkelingen naar een duurzame toekomst voor deze plantages in Maleisië. Het boroslicaat-glas waarvan de fles is gemaakt komt uit Frankrijk. De natuurrubberen spenen uit Italië. 

Natursutten verpakt milieu-bewust

Voor de verpakking heeft Natursutten ook de duurzame en milieubewuste alternatieven gekozen. De verpakking is gemaakt in Denemarken. Al het papier/karton dat wordt gebruikt is FSC-gecertificeerd en het wordt geprint met milieuvriendelijke en gifvrije inkt. Daarnaast nemen ze recyclen erg serieus en daarom proberen ze het gebruik van verpakkingsmateriaal zoveel mogelijk te minimaliseren. 

Materiaal: fles: borosilicaatglas (hoogste kwaliteit voor ultieme zuiverheid), spenen: 100% natuurrubber
Eigenschappen: vrij van BPA, ftalaten, polycarbonaten en PVC 
Vaatwasser: ja
Reinigen: de flessen kunnen worden uitgekookt 
Kleur: glas, spenen geel
Leeftijd: 0+ 

Beoordeel dit artikelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed