JJ Rabbit - the ergo FORK + SPOON - Groen

JJ Rabbit - the ergo FORK + SPOON - Groen

Merk:jj rabbit
Materiaal:100% natuurlijk bio-plastic
Beschikbaarheid:Op voorraad: bestellingen worden elke maandag & donderdag verzonden!
€4,99
 
Voeg toe aan Verlang- of Geboortelijst
Wij garanderen uitstekende service
Boven € 50 gratis verzending (in NL)
Bestellingen worden elke maandag en donderdag verzonden
Gratis cadeauservice

JJ Rabbit - ergo fork & spoon

Wanneer je kindje toe is aan het oefenen met zelf eten begint een heuse uitdaging voor zowel het kind als voor de ouders. Vaak zie je dat een kindje wat eten op het lepeltje schept, maar wanneer de lepel vervolgens naar de mond gebracht wordt moet deze gedraaid worden, op dit moment kantelt de lepel vaak met als gevolg dat het eten er weer afvalt. Reden tot frustratie! 

Het ergonomische kinderbesteksetje van JJ Rabbit is zo ontworpen dat het eten dat op de vork of de lepel zit, gemakkelijker door je kind naar de mond gebracht kan worden. Natuurlijk eet je kindje met dit bestel niet ineens perfect en zonder knoeien, maar het wordt wel een stukje gemakkelijker. 

De ergo fork & spoon hebben een kindvriendelijke grip en doordat het bestek iets omhoog staat wordt beter aangesloten bij de handbeweging van je kind. Het JJ Rabbit besteksetje maak je gemakkelijk schoon in de vaatwasser. Het mag niet in de magnetron en is vanaf 9 maanden volledig veilig te gebruiken. 

De JJ Rabbit bestekset is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: rood, oranje, groen en blauw. 

Milieu-vriendelijk en veilig besteksetje

Het ergonomische besteksetje is gemaakt van plantaardige materialen. Je kunt er dan ook voor kiezen om de set in plaats van weg te gooien wanneer het is uitgebruikt, terug te geven aan moeder aarde door het in de grond te stoppen. Hier wordt het dan gewoon afgebroken. Wel zo milieu-bewust!

De ergo Fork & Spoon zijn gemaakt van FDA gekeurd biologisch afbreekbaar plastic; vrij van schadelijke stoffen als BPA, Ftalaten en PVC. 

JJ Rabbit

JJ Rabbit is een Amerikaans merk dat zich focust op het ontwerpen en fabriceren van betere producten; innovatieve producten van nieuwe materialen. Veel van de producten van JJ Rabbit zijn gemaakt van Bio-plastic; een 100% plantaardig materiaal (van suikers en zetmeel van planten) dat volledig biologisch afbreekbaar en composteerbaar is. De producten worden gekleurd met inkt op soja-basis. Kortom: een mooi merk met milieuvriendelijke en veilige producten voor kinderen! 

Materiaal: FDA goedgekeurd biologisch afbreekbaar plastic 
Eigenschappen: vrij van BPA, ftalaten en PVC 
Vaatwsaser: ja, het advies voor warmwatertemperatuur is onder de 85˚C, dus is het bovenste rek van de vaatwasser aan te raden 
Kleur: groen
Leeftijd: 9 maanden 

Beoordeel dit artikelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed