Altijd gratis feestelijk ingepakt!

Het merk Papoose wordt vanuit Australië gerund door de Nederlandse Renske Carbone. Haar ontwerpen zijn allemaal perfect voor open ended play en small world play; kinderen zijn helemaal vrij om zelf verhalen om het speelgoed heen te verzinnen. Alle producten kunnen met elkaar gecombineerd worden om de fantasiewereld nog groter te maken.

Papoose Toys® werkt samen met getalenteerde ambachtslieden en maakt speelgoed, decoraties en leermiddelen van vilt met alleen natuurlijke materialen zoals wol, katoen en hout. De focus ligt op design en schoonheid en het speelgoed inspireert kinderen om fantasierijk te spelen. Het speelgoed wordt Fair Trade gemaakt door Nepalese families die deze functionele en mooie producten maken. Colours of Australia maakt veilige en gezonde producten ontworpen voor een veilige en gelukkige speelervaring.

Renske Carbone, de oprichter van Papoose Toys®, put uit levenslange passies voor textiel, handwerk en reizen om deze unieke en originele producten te creëren. De producten zijn prachtig ontworpen door Renske en ondersteunen het creatieve en het fantasierijke spel van kinderen. Ze zijn gestileerd met een gezonde dosis eigenzinnigheid. Hun ontwerp is tijdloos en kan generaties lang worden gebruikt.

Van rollenspellen met eten en poppen tot tellen en lezen, kinderen van alle leeftijden zullen leren, groeien en fantasierijk spel ontwikkelen. Het is altijd fijn om te ontdekken dat kinderen van verschillende culturen kunnen zijn, maar dat ze allemaal op dezelfde manier lijken te spelen. Kinderen zullen absoluut geïnspireerd worden om talloze uren te spelen met deze prachtige sensorische producten gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen.

Er zijn geen producten van dit merk.