Altijd gratis feestelijk ingepakt!

Voor Kinderdagverblijf, School & Gastouder

Speciaal voor kinderdagverblijven, gastouders en scholen hebben wij de mogelijkheid om een PRO account aan te maken. De voordelen op een rij:

* duurzaam en educatief speelgoed
* 5% korting over de totale bestelling
* achteraf betalen op factuur
* vandaag besteld, vandaag verzonden
* advies en pakketten op maat mogelijk

De ontwikkeling stimuleren met educatief speelgoed

Het is heel belangrijk om met het juiste speelgoed ook bij de kinderen in het kinderdagverblijf al de ontwikkeling te stimuleren. Door houten speelgoed te gebruiken bevorder je de motoriek en de creativiteit van kinderen. Kinderen spelen ook nog eens ontzettend graag met speelgoed van hout. Dit komt omdat houten speelgoed eenvoudiger is van opzet. Kinderen kunnen hierdoor hun creativiteit kwijt en hun fantasie de vrije loop laten. Met ons houten speelgoed kunnen ze ook nog eens gemakkelijk zelf aan de slag. Ons speelgoed is perfect speelmateriaal voor in bijvoorbeeld de bouwhoek of poppenhoek van het kinderdagverblijf. Zo vind je bijvoorbeeld in ons assortiment:

Duurzaam speelgoed

Als kinderopvang ben je vast niet alleen op zoek naar educatief speelgoed. Je bent vast vooral op zoek naar speelgoed dat lang mee gaat. Een voordeel van houten speelgoed is vooral de duurzaamheid. Houten speelgoed is duurder dan plastic, maar het gaat veel langer mee!  Daarom kiezen veel kinderdagverblijven steeds vaker voor speelgoed van hout. 

Veilig speelgoed kinderdagverblijf

Het speelgoed moet in een kinderdagverblijf niet alleen educatief en stevig zijn, ook veiligheid is hierbij heel belangrijk, want zo kunnen ongelukken bij de kinderen worden voorkomen. Al ons speelgoed heeft dan ook de NEN EN ISO 9001 certificering. Hierdoor weet u zeker dat al ons speelgoed veilig is. Dit betekent dat ons speelgoed voor kinderdagverblijven voldoet aan de strengste veiligheidseisen.

Account aanvragen

Interesse in een account? Neem dan contact met ons op.


Contact

Wil je meer weten of advies over speelgoed voor jouw kinderdagverblijf of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bereiken op info@kinderwonderland.nl