Altijd gratis feestelijk ingepakt!
Bamboe Kinder Servies "Tent" - ENGEL.

Bamboe Kinder Servies "Tent" - ENGEL.

Merk:ENGEL.
Materiaal:volledig afbreekbaar bamboe
Beschikbaarheid:Op voorraad
€24,95 14,97
 
Gratis ingepakt in leuk kadopapier!
Boven € 20 gratis verzending (in NL en BE)
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Wij garanderen uitstekende service

Bamboe Kinder Servies "Tent" - ENGEL. 

Een prachtig kinderservies van het Nederlandse merk ENGEL. gemaakt van 100% afbreekbaar bamboe, gekleurd met eco-vriendelijke verf op waterbasis. Erg leuk als kraamkado, de eerste hapjes moeten hierin wel een succes worden. Het servies kan gewoon in de vaatwasser en is bestand tegen warme gerechten of warme kopjes thee. 

Het bamboe ENGEL. serviesje bestaat uit een bord (diameter 20cm), een bakje (diameter 14cm) en een beker (diameter 7cm). 

Het leuke bamboe servies is er ook in roze-tinten. En ook de andere bamboe producten van ENGEL. zijn zeker de moeite waard om even te bekijken! 

ENGEL. produceert duurzaam en waar mogelijk lokaal 

ENGEL. (Engelpunt) is een Nederlands merk dat in 2006 is opgericht door Sabien Engelenburg. Zij heeft ENGEL. opgericht vanuit de Nederlandse traditie om met een verjaardag flink uit te pakken met slingers en vrolijke versieringen. ENGEL. probeert vanuit twee oogpunten duurzaam te produceren. Allereerst door het op de markt brengen van producten die een leven lang (of zo lang mogelijk) meegaan en daarmee het milieu dus zo min mogelijk belasten. Daarnaast probeert zij ook haar productieprocessen zo duurzaam mogelijk te houden. ENGEL. werkt samen met een sociale werkplaats en produceert waar mogelijk haar producten in Nederland.

Materiaal: 100% afbreekbaar bamboe 
Eigenschappen: bedrukt met eco-vriendelijke inkt op waterbasis 
Afmetingen: bord: 20cm, bakje: 14cm, beker: 7cm 
Kleur: wit met mint 
Leeftijd: 0+ 

Beoordeel dit artikelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed