Altijd gratis feestelijk ingepakt!
Jungles - Mia Cassany - Zoek Boek (vanaf 3 jaar)

Jungles - Mia Cassany - Zoek Boek (vanaf 3 jaar)

Merk:Boeken
Materiaal:Mia Cassany Marcos Navarro
Beschikbaarheid:Op voorraad
15,95
 
Gratis ingepakt in leuk kadopapier!
Boven € 20 gratis verzending (in NL en BE)
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Wij garanderen uitstekende service

Jungles - Zoek Boek

Dit beestachtig knap geïllustreerde boek neemt jonge lezers mee naar de mooiste natuurgebieden ter wereld. Het zijn fantastische, geheimzinnige plekken waar veel te ontdekken valt. Ga mee op reis naar het domein van de panda’s in China, het waterrijke Nationaal Park Tortuguero in Costa Rica en het dichte regenwoud van Nieuw-Guinea. Verwonder je over mysterieuze zoogdieren zoals een vleermuis die maar drie centimeter groot is, indrukwekkende katachtigen zoals de Siberische tijger en vlinders met knallende kleuren.

Vanaf de kaft van het boek wordt je al betoverd door de prachtige illustraties gemaakt door Marcos Navarro. Binnen in het boek waan je in de wilde en wonderlijke wereld van regenwouden, toendra’s, savannes en woestijnen. Je wordt op reis genomen naar al deze prachtige gebieden en de wonderlijke beesten die er wonen.

Mia Cassany schrijft graag over het regenwoud. Om op die manier iedereen kennis te maken met hoe mooi en belangrijk deze gebieden zijn.  Met een boek als Jungles lukt dat zeker door prachtige en indrukwekkende illustraties sprekend op de fantasie van kinderen. Op alle kleurrijke pagina’s zijn meer dan 20 verschillende dieren te vinden. Waardoor kinderen in hun zoektocht helemaal meegezogen worden in het boek. Vogels, slangen, kikkers, apen en wolven. Maak een onvergetelijke tocht door de wilde, wondere wereld van regenwouden, toendra’s, taiga’s, savannes en woestijnen.

Taal: Nederlands:
Leeftijd: vanaf 3 jaar
Genre: Natuur, zoek en informatieboek

Beoordeel dit artikelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed