Altijd gratis feestelijk ingepakt!

Le Edit 


Le Edit is een merk uit Nieuw Zeeland dat herkenbare, minimalistische prints gebruikt in haar ontwerpen. Het merk is oorspronkelijk gestart onder de naam "Little Pop Studios" maar dit is in 2014 veranderd in Le Edit. De illustraties worden allemaal met de hand getekend of geschilderd door de oprichtster van Le Edit; Bianca, een moeder van drie jonge kinderen. 
Het idee voor Le Edit ontstond nadat ze een tekening van haar twee dochters had gemaakt in "pop art stijl" en ze hier erg veel positieve reacties op kreeg en verzoeken om dit ook voor anderen te doen. Tijdens de zwangerschap van haar zoontje ging ze actief op zoek naar leuke dingen voor zijn babykamertje en begon hier ook zelf wat dingen voor te tekenen. Dit kwam op haar instagram pagina terecht en het balletje begon te rollen... Le Edit is officieel opgericht in 2013 en sindsdien groeit het merk hard! 

Le Edit & biologisch katoen (GOTS-gecertificeerd) 

Le Edit heeft een relatief kleine, maar o zo mooie collectie baby- en kinderkleding van biologisch katoen (GOTS-gecertificeerd) heeft. Daarnaast hebben ze een aantal prachtige dekens van biologisch katoen in de collectie en zijn ze hard bezig om de overige babyproducten (hoeslakens, kussenslopen etc.) ook allemaal van biologisch katoen te gaan produceren. Wij kunnen niet wachten! Tot die tijd bieden wij alles aan uit de collectie (m.u.v. de leuke kleertjes) dat van biologisch katoen wordt gemaakt. 

Le Edit produceert duurzaam en ethisch verantwoord 

De producten van Le Edit worden duurzaam en ethisch verantwoord in India geproduceerd. 

Weergave: Lijst /Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteer op: