Cam Cam Mobile - Swan

Cam Cam Mobile - Swan

Merk:Cam Cam Copenhagen
Materiaal:GOTS-gecertificeerd biologisch katoen
Beschikbaarheid:Op voorraad: bestellingen worden elke maandag & donderdag verzonden!
€47,00
 
Voeg toe aan Verlang- of Geboortelijst
Wij garanderen uitstekende service
Boven € 50 gratis verzending (in NL)
Bestellingen worden elke maandag en donderdag verzonden
Gratis cadeauservice

Cam Cam Copenhagen Mobile Zwaantjes

Een hele mooie Mobile met drie witte zwaantjes van het Deense merk Cam Cam Copenhagen. De mobile is erg stijlvol en staat prachtig in elke babykamer! De Cam Cam mobile bestaat uit een bamboe ring (van 20cm diameter) met daaraan drie witte zwaantjes die alle drie prachtig zijn afgewerkt met fijn borduurwerk. 

De Cam Cam mobile is handgemaakt en daardoor kan deze altijd iets afwijken van de foto's, In de Swan serie is er ook nog een Swan Rammelaaren eenSwan Muziekmobile

Cam Cam Copenhagen is GOTS-gecertificeerd 

Bij Cam Cam Copenhagen hebben ze binnen hun productieproces veel aandacht voor het milieu. Het gehele bedrijf is GOTS gecertificeerd en alle textielproducten worden eveneens geproduceerd in GOTS-gecertificeerde fabrieken. Een GOTS-certificering ziet niet alleen op het gebruik van veilige (biologische) materialen, maar ook op de veiligheid en maatschappelijke correctheid van het gehele productieproces. Het bedrijf heeft dan ook hele goede arbeidsomstandigheden en vindt het belangrijk om werknemers een goed loon te betalen.

Alle producten van Cam Cam worden gemaakt van GOTS-gecertificeerd biologisch katoen. Daarnaast worden zij alleen gekleurd met natuurlijke kleurstoffen. Hiermee zjn alle Cam Cam producten 100% eco-vriendelijk en vrij van gifstoffen. 

Cam Cam Copenhagen 

Het Deense merk Cam Cam Copenhagen is in 2012 opgericht door architect Sara Giese Camre. Zij inspireert haar ontwerpen op Japanse patronen, Franse romantiek en Scandinavische eenvoud. Hiermee wil ze een rustige, harmonieuze omgeving voor baby’s en kinderen creëren. Het merk kenmerkt zich door hoge kwaliteit en prachtige tijdloze prints.

Materiaal: 100% biologisch katoen
Eigenschappen: OCS-gecertificeerd 
Afmetingen: bamboe ring: 20cm diameter, zwaantjes ongeveer 10x15 cm
Kleur: off-white
Wasmachine: nee
Leeftijd: 0+

Beoordeel dit artikelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed