Loullou 1st Play: Een Babygym die gezien mag worden!

Loullou 1st Play Babygym

De Loullou 1st Play Babygym is het eerste product van het jonge Deense Design merk Loullou. Het is een houten babygym die door het eenvoudige ontwerp prachtig staat in de woonkamer! Het leuke van deze babygym is dat je zelf kunt kiezen welke speeltjes je eraan wilt hangen. Zo kun je de babygym volledig personaliseren en aanpassen aan je eigen smaak. Maar wat misschien wel nog belangrijker is: je kunt precies aansluiten bij de behoeften van je kind! En raakt het ergens op uitgekeken, dan hang je er gewoon weer iets anders aan..

Wij vinden het een geweldig idee en naast de mooie speeltjes die er allemaal te koop zijn, kun je het ook een stuk eenvoudiger houden: eigenlijk kun je alles eraan hangen met een mooi lintje; je oude lievelingsknuffel van toen je zelf een baby was, een favoriet bijtspeeltje of een knuffeltje. Alles kan! 
  

Loullou sluit aan bij de belevingswereld en ontwikkelingsfase van je kind

Hoe vaak zie je tegenwoordig niet de meest felle, lichtgevende en geluidsproducerende babyspeeltjes voorbij komen? Vanzelfsprekend worden baby's hierdoor geboeid, maar je kunt je afvragen of deze oase van prikkels altijd nodig is. Bij Loullou denken ze in ieder geval van niet: bij Loullou zien ze de ontwikkeling van kinderen als een puur en natuurlijk proces, waar zij met hun producten zo dicht mogelijk bij willen aansluiten. Een wereld creëeren vol pure, duuzame en eerlijke spulletjes waarin je baby op zijn eigen tempo op onderzoek uit kan gaan. Niet de schreeuwende speeltjes staan centraal, maar je baby.. Wij houden van deze gedachtengang! 

Biologische en Duurzame materialen

Om aan te sluiten bij de natuurlijke ontwikkeling van je baby is niet alleen het rustige en pure design van Loullou van belang, nee minstens zo belangrijk is de materiaalkeuze: door te kiezen voor pure, biologische materialen wil Loullou de ontwikkeling van je kind op een natuurlijke en pure manier stimuleren. Hout, merinowol en biologisch katoen zijn dan ook de belangrijkste materialen waarmee gewerkt wordt bij Loullou. Al het katoen is biologisch en GOTS-gecertificeerd, het hout is FSC-gecertificeerd en wordt behandeld met eco-gecertificeerde verf en bijenwas. De afwerking van het hout is zacht en gepolijst. 

Nieuwste Loullou producten

Na het succes van de 1st Play Babygym komt Loullou met een aantal prachtige nieuwe producten! Allemaal passend binnen de bekende Loullou-filosofie en ook allemaal erg mooi met elkaar te combineren. 

Loullou 1st Play Konijntjes Asta en Karla: DezeLoullou konijntjes zijn een mooie natuurlijke toevoeging voor aan de 1st Play houten Babygym. Maar je kunt ze natuurlijk ook ergens anders aan ophangen (in de auto, de box of aan de maxi-cosi). Het hangspeeltje is volledig eco-vriendelijk en wordt in Denemarken met de hand gemaakt, hierdoor is elk konijntje uniek en heeft een eigen uitstraling. De konijntjes worden gemaakt volgens het "Waldorf-principe" waardoor ze kwalificeren als antroposofische poppen: kenmerken hiervan zijn een neutrale en vaag-aangebrachte gezichtsuitdrukking (om het kind te stimuleren zijn fantasie te gebruiken en de mogelijkheid te bieden met de pop alle soorten gevoelens uit te kunnen spelen), handgemaakt van zoveel mogelijk natuurlijke materialen en natuurlijk knuffelsterk en veilig voor het kind. 

1st Play houten Bijtringen

Zodra je baby oud genoeg is om dingen te pakken gaat alles wat er in de handjes komt vrijwel allemaal regelrecht richting de mond om op te sabbelen of te bijten. Dat is een heel natuurlijk proces en voor de ontwikkeling van je kind erg belangrijk. Hoe fijn is het om dan één van de prachtige bijtringen van Lou​llou in de buurt van je kindje te hebben liggen, zodat er gesabbeld en gebeten wordt op een pure, houten bijtring; vrij van nare stoffen die je liever niet in de buurt van (de mond van) je baby wilt hebben. Loullou komt om te beginnen met drie leuke designs: een Panda, een Vlinder en een Wasbeer. Daarnaast is er ook een Bijtkoord en een Bijtring, gemaakt van mooie houten kralen. En natuurlijk zijn deze bijtproducten ook allemaal heel gemakkelijk met een leuk lint te bevestigen aan de 1st Play Babygym

Loullou Baby Wolkje


Met dit Baby Wolkje  maak je de 1st Play Babygym echt helemaal compleet! Het schattige wolkje hang je gemakkelijk op aan de Babygym (of aan de box of de maxi-cosi), binnenin het wolkje zit een klein belletje dat zorgt voor een heel zacht en geruststellend geluidje dat je doet denken aan het geluid van zachte regendrupjes of een stromende rivier. Het subtiele geluidje is rustgevend voor kleine baby-oortjes en stimuleert de fantasie van je baby. Het zachte en natuurlijke materiaal voelt warm en lekker zacht aan, de Baby Wolkjes worden handgemaakt in Denemarken en bestaan voor 100% uit pure eco-vriendelijke lamswol. De wolkjes hang je op aan het volledig natuurlijk leren koordje. Hiermee is het volledige babyspeeltje gegarandeerd vrij van chemische stoffen en veilig voor je kindje om lekker mee te spelen. 

Combineer Loullou met FABELAB of Cam Cam Copenhagen

Behalve de nieuwe aanvullingen van Loullou zelf combineert de 1st Play ook geweldig met FABELAB. Wikkel de Appeltjes-slinger of Strikjes-slinger er losjes omheen (of hang de appeltjes er los aanvast) of bevestig de Jewel Rattles of Bird Mobile-vogeltjes aan de mooie houten Babygym! Daarnaast heeft Franck & Fischer ook een hele collectie met mooie hangspeeltjes die echt speciaal zijn gemaakt om aan een Babygym te bevestigen, onze favorieten: de Panda-hanger en Jens de Vos

 

 


En voor onder de Babygym is het natuurlijk erg mooi om te kiezen voor een speelkleed van net zo'n stijlvol en "rustig" merk als Loullou. Wij zijn erg enthousiast over de combinatie met Cam Cam Copenhagen en FABELAB. Nog twee prachtige Scandinavische merken die qua uitstraling heel mooi samengaan. Cam Cam is net wat neutraler, waar je met FABELAB iets meer kleur en speelse effecten toevoegt. Van FABELAB heb je de Play & Fold blankets, maar ook de  ​FABELAB dekens zijn super als speelkleed. Bij Cam Cam heb je een fijn gevoerd Baby Quilt of een Babydeken; beide heerlijk voor je baby om op te liggen! 

Actie

Bij aankoop van een Loullou 1st Play Babygym ontvang je nu 10% korting op de nieuwe Loullou-producten (de hangspeeltjes, speenkoorden en bijtringen)! Deze actie geldt de hele maand juni. Gebruik de code "10LOULLOU" in het checkout-proces om de 10% korting te krijgen. 

  Reageer op deze Blog:

Neem onderstaande code over: