Altijd gratis feestelijk ingepakt!

Onze merken

 
Alle merken die Kinder Wonderland opneemt in haar assortiment worden met zorg geselecteerd. Wij willen alleen producten verkopen die 100% veilig zijn voor baby en kind. Wij kiezen, waar mogelijk, altijd voor producten die een biologisch of Fairtrade keurmerk dragen.
 
De zoektocht naar merken die passen bij onze filosofie is een uitdaging, maar er komen steeds meer mooie merken op de markt die bewijzen dat het maken van hippe en mooie baby- en kinderartikelen heel goed samengaat met duurzaam, biologisch, ecologisch & Fairtrade produceren. 
 
Lees hier meer over de eisen die wij precies aan onze producten stellen. 
 
Alle merken die (tot nu toe) zijn opgenomen in ons assortiment vind je in het overzicht hieronder. Door te klikken op een merk verschijnt een pagina met uitgebreide informatie over de achtergrond, filosofie en productiewijze van dit merk. Daaronder vind je alle producten die wij van dit betreffende merk in ons assortiment hebben. Een handige manier dus om in één oogopslag alle producten van een bepaald merk te bekijken!
Het zoeken op een specifiek merk kan ook via de zoekbalk bovenaan de pagina; typ het merk in dat je zoekt en alle producten die wij op dat moment in ons assortiment hebben van dit merk worden getoond. 
 
Is er een merk waarvan je denkt dat wij deze echt in ons assortiment op zouden moeten nemen, aarzel dan niet om ons dit te laten weten!