Altijd gratis feestelijk ingepakt!

Naïf


Naïf is een Nederlands merk dat babyverzorgingsproducten produceert. Het merk is in 2012 opgericht door Jochem Hes en Sjoerd Trompetter. De reden? Ze werden beide vader en kwamen er al snel achter dat er op het gebied van verantwoorde, veilige babyverzorgingsproducten niet erg veel te vinden was in Nederland. Ze besloten hier samen verandering in te brengen en een nieuwe, verantwoorde verzorgingslijn op te gaan zetten! 

Babyverzorging van het hoogste niveau, dat is waar ze bij Naïf voor staan. 

Naïf Babycare 

De naam Naïf is gekozen omdat ieder kind van nature naïef is; onbevangen en onschuldig. En dat wil je als ouder natuurlijk het liefst zo houden! 

Naïf - Natuurlijke ingrediënten, dermatologisch getest & Hypoallergeen 

De verzorgingslijn van Naïf is een lijn voor de allerkleinsten. De producten zijn van hoge kwaliteit en bevatten alleen ingrediënten die je baby ook echt nodig heeft. Naïf heeft in samenwerking met een Zwitsers laboratorium, dermatologen en veel moeders de uiteindelijke producten ontwikkeld. De lijn is dermatologisch getest, hypoallergeen, PH-huidneutraal en zonder bestanddelen die eventueel schadelijk kunnen zijn voor je baby, jezelf of de natuur. 

Naïf Ingrediënt-keuze

Ingrediënten die je in een Naïf verzorgingsproduct gegarandeerd niet tegen gaat komen zijn: minerale olie, Phenoxyethanol, PEG, Synthetische emulgatoren, Essentiële oliën, Parabenen, Sodium Laureth Sulfate (SLS/SLES) of Allergene kleurstoffen. 

Naïf Verzorgingslijn 

De complete lijn van Naïf bestaat op dit moment uit 8 producten. Deze zijn allemaal gemaakt met natuurlijke oliën en extracten (denk hierbij aan: avocado, macadamia en amandelolie). En wat wij stiekem ook erg leuk vinden is de vrolijke en mooi ontworpen verpakking. Dat staat ook nog eens super op de commode! 

Weergave: Lijst /Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteer op: