Altijd gratis feestelijk ingepakt!

O.B. Designs


O.B. Designs is een Australisch merk dat in 2008 is opgericht door Kate Nicholson en Leesha Hallahan. De dames hadden de droom om babyspeelgoed te ontwerpen dat naast stijlvol, grappig en uniek ook praktisch is. Ze vinden het leuk om dingen te ontwerpen die net een beetje anders zijn.

O.B. Designs produceert Fairtrade

O.B. Designs maakt niet alleen mooie producten, ze vinden het daarnaast belangrijk om deze leuke producten op een eerlijke en zo duurzaam mogelijke manier te produceren. Ze zijn milieubewust, maken waar mogelijk gebruik van gerecyclede en recyclebare materialen en het gebruik van plastic verpakkingen wordt zoveel mogelijk gereduceerd. Daarnaast worden alle producten van O.B. Designs Fairtrade geproduceerd! Met de aankoop van een O.B. Designs product kies je dus voor een mooi en eerlijk product!

Dingarings

O.B. Designs is het merk achter de populaire Dingarings! Het idee is super: een knuffeltje, rammelaar en bijtring in één! De Dingarings zijn er in vele verschillende schattige designs en zijn een gegarandeerd succes bij je baby! Ook erg leuk om kado te doen!

Weergave: Lijst /Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteer op: