Meteen naar de content

Volg ons!

Klanten waarderen ons met een 9.1👌

Feestelijk ingepakt 🎁

Vanaf € 40,- gratis verzending

Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Kado Service

Inpakservice

We proberen bij Kinder Wonderland zoveel mogelijk rekening te houden met het milieu en daarom proberen we te besparen op onnodig verpakkingsmateriaal. Wanneer je een product graag kado wilt doen kun je dit aangeven en dan wordt het voor €0,99 feestelijk verpakt! Je kunt aangeven voor welke gelegenheid het kado is en wij doen ons best om het zo passend mogelijk in te pakken!

Kado rechtstreeks naar ontvanger verzenden

Het is bij Kinder Wonderland mogelijk een mooi geschenk rechtstreeks bij de ontvanger thuis te laten bezorgen (uiteraard zonder factuur en eventueel met een uitgezochte kaart met persoonlijke boodschap). Handig wanneer een kado snel bezorgd moet worden, of gewoon leuk om iemand rechtstreeks te verwennen met een leuk kado!

Kraamkado-service

Wanneer het gaat om een kraamkado kan dit worden aangegeven bij de "opmerkingen" in het bestelproces. De producten die je hebt uitgezocht worden dan feestelijk verpakt (indien al bekend is wat het geslacht is van de baby geef dit dan aan dan kunnen de kado's passend worden versierd)! Het is ook mogelijk een mooie mand mee te bestellen, zodat het echt één groot geschenk wordt. Vergeet er niet een mooie kaart bij uit te kiezen om het helemaal compleet te maken. Alle opmerkingen en wensen kunnen bij de "opmerkingen" worden genoteerd, maar een mailtje mag natuurlijk ook altijd!

Kado Service: praktische zaken

Kies het product dat je kado wilt doen en ga naar het winkelmandje. Vul je eigen adres in bij het "factuuradres" en vink het vakje bij "gebruik ander afleveradres" aan zodat er ruimte ontstaat om een afwijkend afleveradres in te vullen. Je eigen naam en adres zijn nodig om de factuur op te kunnen maken. Deze zal vervolgens per mail worden toegezonden.

Vragen? Tips? Mail ons!

Kom je er niet helemaal uit of kun je wel wat hulp gebruiken bij het uitzoeken van een geschikt kado? Stuur ons een mailtje (info@kinderwonderland.nl) en misschien kunnen we je op weg helpen!
» Kinder Wonderland «

✨open-end speelgoed ✨wollen kinderkleding ✨educatief speelgoed ✨barnsteen

Gratis bezorging

vanaf € 40,-

Feestelijk ingepakt

voor elke gelegenheid

Vandaag besteld

morgen in huis