Pura Flessen bekroond met NONTOXIC-certificaat!

Pura is door de Amerikaanse organisatie MADE SAFE als enige flessenfabrikant in de markt beloond met een bijzondere certificering: het NONTOXIC-certificaat.

Het NONTOXIC-certificaat wordt uitgereikt aan producten die 100% vrij zijn van hormoonverstoorders, carcinogenen, toxische stoffen en andere gifstoffen. Om in aanmerking te komen voor het certificaat worden de producten onderworpen aan zeer uitgebreide laboratoriumtesten. 

Hoogwaardig Antibacterieel Roestvrijstaal #304

Alle Pura flessen zijn gemaakt van hoogwaardig antibacterieel roestvrij staal #304 (dit staat ook wel bekend als 18/8 food grade). Dit is hetzelfde materiaal als dat wordt gebruikt in de farmaceutische- en voedingsmiddelenindustrie. Dit hoogwaardige RVS is vrij van BPA, PVC, Ftalaten en lood en heeft van nature een dichte structuur die ervoor zorgt dat er geen ruimte bestaat voor bacteriën of restjes om achter te blijven in de fles. Wel zo hygiënisch! Dankzij deze hoogwaardige RVS hebben de Pura Flessen geen coating nodig aan de binnenkant van de flessen; geen kans op het lekken van nare chemicaliën uit coatings dus!

Pura heeft twee maten babyflessen:Pura Kiki 150mlen Pura Kiki 325ml. Ook zijn er tuitflessen van 325ml verkrijgbaar en sinds vorig jaar is er eeninsulated-lijn(250ml) die het drinken tot 6 uur warm of koud houdt. 

     

Pura Prijzen & Awards

Pura was al bekroond met ontzettend veel awards en onderscheidingen! En daar is dus weer een onderscheiding bijgekomen: het NONTOXIC-certificaat.

Pura Sportfles – 100% plasticvrij

Pura is dit jaar met een nieuw product op de markt gekomen: de Pura Sportfles. Dit is de eerste en enige 100% plasticvrije sportfles! De fles wordt geleverd met een gekleurde sleeve gemaakt van siliconen. De Sportflessen van Pura hebben een speciale sportdop die ervoor zorgt dat het drinken vrij kan stromen en daarmee wordt de kans op morsen aanzienlijk verkleind. Een bijkomend voordeel van de brede opening van de Pura Sportfles is dat je de fles dus niet alleen kunt gebruiken voor water maar ook smoothies of sappen kun je gemakkelijk uit deze sportfles drinken.
De sportdop is lekdicht, vrij van BPA en EA en gemaakt van antibacteriële medische kwaliteit siliconen.

One life... One bottle

En wat het extra leuk maakt is dat de Pura sportflessen ook te gebruiken zijn met Pura spenen, siliconen tuiten, siliconen rietjes en afsluitdiscs. De sportfles is leverbaar in twee maten: 550ml en 850ml en geschikt voor jong en oud!

De Pura Sportfles is de enige 100% plastic-vrije sportfles op de markt!

·         100% vrij van BPA/BPS

·         100% vrij van Ftalaten

·         100% vrij van Petroleum

·         100% vrij van PVC 

                 Reageer op deze Blog:

Neem onderstaande code over: