Altijd gratis feestelijk ingepakt!

Puurrr 


Puurrr is een Nederlands merk dat in 2013 is opgericht door fotograaf/grafisch ontwerper Monique Brunt. De liefde die ze altijd al had voor lifestyleproducten heeft ertoe geleid dat ze het merk Puurrr is gestart, met een gave collectie woonaccessoires en leuke accessoires voor de baby- en kinderkamer! De Goodies zijn de laatste toevoeging aan het assortiment; met een laser worden mooie houten accessoires gemaakt en deze worden vervolgens met de hand afgewerkt en eventueel geschilderd. 

Puurrr gebruikte natuurlijke materialen en print milieuvriendelijk 

Bij Puurrr wordt met name gebruik gemaakt van natuurlijke, duurzame materialen. De collectie is grotendeels gemaakt van hout, wat bijdraagt aan een pure en stoere uitstraling! Dit hout is allemaal FSC-gecertificeerd. Daarnaast wordt gewerkt met gekleurd FSC-gecertificeerd hout, wat extra duurzaam is omdat hiervoor ook de minder goede delen van de boom in het plaatmateriaal gebruikt kunnen worden. 
Het printen van de artikelen gebeurt milieuvriendelijk en alle cartridges worden ingeleverd zodat deze gerecycled kunnen worden. 

De collectie van Puurrr is handgemaakt

De volledige collectie van Puurrr wordt handgemaakt, in Nederland. Dit maakt de producten uniek en geweldig afgewerkt. Maar dit zorg er ook voor dat er een levertijd is van maximaal 1,5 week als een product niet langer op voorraad is. 

Onze Puurrr favorieten 

Wij zijn heel enthousiast over de houten baby- en kinderkameraccessoires; de mobile met wolkjes en de superhero mobiel zijn volgens ons echt aanwinsten op de kinderkamertjes! 
 

Weergave: Lijst /Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteer op: